Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne vedem acolo!" Anunţul făcut în această dimineaţă de Simona Halep. Cât va sta departe de tenis

"Ne vedem acolo!" Anunţul făcut în această dimineaţă de Simona Halep. Cât va sta departe de tenis

Tenis

Comentarii

Eliminată şi din proba de dublu a turneului de la Miami, Simona Halep va lua o pauză de aproape o lună şi va reveni pe teren cu ocazia partidei România - Elveţia, din play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Într-o postare publicată în această dimineaţă pe reţelele de socializare, Simona Halep şi-a luat "la revedere" de la turneul de la Miami şi şi-a anunţat fanii că următoarea "întâlnire" va avea loc în luna aprilie, în weekend-ul 21-22 aprilie, cu ocazia confruntării România - Elveţia, de la Cluj.

  • Partida România - Elveţia, din FED Cup, va fi LIVE pe Telekom Sport, pe 21 şi 22 aprilie.

"Îmi iau la revedere de la Miami cu o lovitură superbă din drop. Ne vedem pe terenul de zgură! Următoarea oprire: Cluj, Fed Cup", a fost mesajul publicat de Halep pe Facebook.

Liderul WTA va intra practic în linie dreaptă pentru Roland Garros şi de acum va începe pregătirile pentru sezonul de zgură.

  • În circuitul WTA, Halep va reveni la Stuttgart, în turneul programat între 23 şi 29 aprilie.

Astfel, Halep va avea o pauză de aproape o lună până la următorul meci oficial.

Contra vs Daum prin ochii jucătorilor. "Ştie ce înseamnă naţionala!" VIDEO | Tătăruşanu refuză să se gândească "ce-ar fi fost dacă"

”Ai fi putut să aperi şutul lui Stanciu din meciul cu Israel?”. Răspunsul senzaţional dat într-o secundă de Ciprian Tătăruşanu

Afla mai multe despre: simona halepsuttgartfed cup 

viewscnt
Articole similare