Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne vedem în septembrie!" Low, sinceritate dezarmantă! Selecţionerul Germaniei a explicat de ce nu merge Sane la CM 2018!

"Ne vedem în septembrie!" Low, sinceritate dezarmantă! Selecţionerul Germaniei a explicat de ce nu merge Sane la CM 2018!

Cupa Mondială

Comentarii

Joachim Low a anunţat astăzi lotul final al Germaniei pentru CM 2018, iar întreaga lume a fotbalului a fost surprinsă de decizia selecţionerului de a-l lăsa acasă pe mijlocaşul Leroy Sane, unul din jucătorii importanţi ai lui Manchester City în acest sezon.

Deşi Sane a impresionat la echipa de club, Low a decis să nu se bazeze pe jucătorul de 22 de ani şi a oferit o explicaţie extrem de sinceră: a fost dezamăgit de modul în care Sane a evoluat pentru echipa naţională. Îi promite însă că rămâne în vederile sale pentru următoarea campanie de calificare.

"Leroy (n.r. Sane) e un talent imens şi va reveni cu siguranţă la naţională pentru că din septembrie vom lucra de două ori mai mult cu el. Dar în meciurile jucate la echipa naţională până acum nu a prea reuşit să confirme.

Sane s-ar putea să nu fi dat totul în meciurile pe care le-a jucat la naţională, iar acest lucru a cântărit puţin în alegerea mea. S-a descurcat bine cu Austria, a încercat să se apere, a schimbat. Nu-l condamn deloc. S-a descurcat bine şi în afara terenului. A trebuit să aleg între el şi Brandt, pentru că echipa trebuie să fie echilibrată", a declarat Joachim Low, explicând decizia de a-l lăsa pe starul lui Manchester City în afara lotului pentru Campionatul Mondial.

LOTUL GERMANIEI PENTRU CUPA MONDIALĂ

  • Portari: Manuel Neuer, Kevin Trapp, Marc-Andre ter Stegen
  • Fundaşi: Marvin Plattenhardt, Jonas Hector, Matthias Ginter, Mats Hummels, Niklas Sule, Antonio Rudiger, Jerome Boateng, Joshua Kimmich
  • Mijlocaşi: Sami Khedira, Julian Draxler, Toni Kroos, Mesut Ozil, Marco Reus, Leon Goretzka, Sebastian Rudy, Julian Brandt, Ilkay Gundogan
  • Atacanţi: Timo Werner, Thomas Muller, Mario Gomez

Grupa F CM 2018
Germania
Mexic
Suedia
Coreea de Sud


Program meciuri Grupa F CM 2018
17 iunie, ora 18:00 - Germania - Mexic (Moscova, Lujniki)
18 iunie, ora 15:00 - Suedia - Coreea de Sud (Novgorod)
23 iunie, ora 18:00 - Germania - Suedia (Soci)
23 iunie, ora 21:00 - Coreea de Sud - Mexic (Rostov)
27 iunie, ora 17:00 - Mexic - Suedia (Ekaterinburg)
27 iunie, ora 17:00 - Coreea de Sud - Germania (Kazan)

AICI ai Programul complet al CM 2018

.Urmăreşte CM 2018 în categoria specială de pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sanelot germaniagermania cm 2018 

viewscnt
Articole similare