Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ne vom bate de la egal la egal!” Un jucător de la U21 avertizează naţionalele din grupa României: „Am pus probleme Portugaliei”

„Ne vom bate de la egal la egal!” Un jucător de la U21 avertizează naţionalele din grupa României: „Am pus probleme Portugaliei”

Echipa națională

Comentarii

Dennis Man, cel mai bun om de pe teren în partida Poli Iaşi - FCSB, scor 1-2, nu se teme de adversarele pe care România le va întâlni în Grupa C şi spune că „tricolorii” vor merge să se bată de la egal la egal cu Anglia, Franţa şi Croaţia

„Este o grupă foarte grea, dar este normal, pentru că am ajuns acolo, sunt doar echipe bune şi mergem să ne batem de la egal la egal cu fiecare.

Mergem încrezători, suntem un grup unit, am demonstrat acest lucru. Am pus probleme Portugaliei. Dacă dăm sută la sută, fotbalul îţi dă înapoi”, a spus Dennis Man

Dennis Man a avut o evluţie excelentă în ultimul meci al FCSB în campionatul României, contra celor de la Poli Iaşi, lucru evidenţiat chiar şi de antrenorul adversarilor, Flavius Stoican, care spunea la finalul partidei că "de ce mi-a fost teamă, de acest jucător, Dennis Man, nu am scăpat. Un jucător pe care eu îl apreciez foarte tare, un jucător talentat, un jucător care va ajunge mare. Am pus un pic de presiune pe el, tocmai cu gândul ca să fie un pic...Să nu joace la capacitate maximă, dar calităţile lui aţi văzut ce a făcut la primul gol, bravo lui! Dennis Man pot să spun că ne-a bătut de unul singur azi".

România U21 va juca în Grupa C a Campionatului European din 2019, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia. 

Afla mai multe despre: echipa nationaladennis man 

viewscnt
Articole similare