Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe a răbufnit înaintea meciului cu Craiova: "Suntem singura echipă fără penalty! O să ne dea în etapa 27-a, că sunt doar 26!"

Neagoe a răbufnit înaintea meciului cu Craiova: "Suntem singura echipă fără penalty! O să ne dea în etapa 27-a, că sunt doar 26!"
Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat că echipa sa este pregătită pentru confruntarea pe care o va avea vineri cu Universitatea Craiova, în cadrul etapei a 15-a a Ligii I de fotbal, şi speră ca nici elevii săi, dar nici arbitrii să nu mai facă greşeli.

"Suntem în faţa unui joc important, contra uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Chiar dacă am câştigat împotriva lor în etapa a doua a campionatului, vineri seara ne aşteaptă un joc dificil şi trebuie să fim pregătiţi, pentru că Universitatea Craiova este în acest moment într-o formă foarte bună şi, bineînţeles, va fi susţinută, probabil, de 25.000 de oameni în tribune. Nu va fi uşor, dar eu am mare încredere în jucătorii noştri. Suntem conştienţi de greşelile pe care le-am făcut în partidele anterioare şi suntem hotărâţi să nu le mai repetăm. Noi am făcut jocuri bune, foarte bune împotriva echipelor bune ale campionatului şi sunt convins că şi vineri seară vom face o partidă bună", a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

"La ultimul joc (…) nu au câştigat cei de la Sibiu, după părerea mea noi am pierdut acel joc. Am făcut o primă repriză bună, am reuşit să marcăm, ne-am creat şi alte situaţii de a marca, dar, din păcate, am făcut două mari erori, practic, două cadouri celor de la Sibiu. Noi două şi arbitrul un cadou. Aşa s-a scris istoria acelui joc. Sper ca vineri nici noi, dar nici arbitrii să nu mai greşească flagrant, aşa cum s-a întâmplat în alte jocuri. În continuare am rămas singura echipă fără penalty primit. Chiar glumeam cu un prieten şi îmi spunea că o să primim şi noi în etapa a 27-a. Din păcate, sunt doar 26 de etape, 14 au trecut, au mai rămas 12", a mai spus tehnicianul lui Sepsi.

 

 

Afla mai multe despre: neagoescandalpenaltycraiovaarbitraj 

viewscnt
Articole similare