Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, atac direct la Papură şi oltenii săi: ”Eu nu făceam asta niciodată. E urât ce au făcut ei!”

Neagoe, atac direct la Papură şi oltenii săi: ”Eu nu făceam asta niciodată. E urât ce au făcut ei!”
Comentarii

Invitat la Telekom Sport în cadrul emisiunii Sport Report, Eugen Neagoe a vorbit despre gestul fotbaliştilor şi antrenorilor de la Craiova care au dat drumul la muzică în vestiar, deşi dinamovistul a fost la un pas de tragedie

Eugen Neagoe s-a declarat mâhnit de felul în care au procedat oltenii la meciul direct cu Dinamo. Craiova a câştigat cu 2-0, iar la finalul meciului de pe Arena Naţională au dat drumul la muzică în vestiar deşi tehnicianul lui Dinamo trecuse prin momente cumplite şi se afla în acel moment la spital: ”Jucătorii nu au nicio vină. Nu cred că ei s-au gândit. Ei erau fericiţi că au câştigat cele trei puncte, e normal, jucătorii nu au nicio vină. Probabil alţii trebuiau să vorbească. Eu dacă eram la un joc şi se întâmpla ce s-a întâmplat, cu un jucător sau antrenorul echipei adverse, aveţi cuvântul meu că nu se întâmplau asemenea lucruri în vestiar, să dansăm, să cânte muzica prin vestiar. Intram în vestiar şi opream totul. Nu pun la suflet, dar este ceva urât” a mărturisit Neagoe la Telekom Sport.

”O bucurie mare pentru noi mai ales că joi ne aşteaptă un meci greu. Ce se aude în vestiar? Se aude muzica” a mărturisit şi Alexandru Cicâldău la finalul meciului.

Afla mai multe despre: eugen neagoecorneliu papură 

viewscnt
Articole similare