Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe entuziasmat de Budescu: ”L-aş vrea la orice echipă aş antrena!” Ce spune despre scandalul iscat la Giurgiu: ”Astra nu a avut nicio implicare!”

Neagoe entuziasmat de Budescu: ”L-aş vrea la orice echipă aş antrena!” Ce spune despre scandalul iscat la Giurgiu: ”Astra nu a avut nicio implicare!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a XX-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Wuthrich pentru formaţia giurgiuveană, respectiv George Ganea pentru Viitorul Constanţa.

După meci, antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe a declarat: ”Sunt dezamăgit de rezultat, cred că meritam să câştigăm. Nu cred, sunt convins că meritam să câştigăm, pentru că azi a fost o singură echipă pe teren. Budi a făcut un joc formidabil, nu doar că este un jucător foarte valoros. El a făcut un efort fantastic şi azi, după efortul mare pe care l-a făcut la CFR Cluj. Lui i s-a creat aşa o imagine că ar fi indolent. Sincer, eu n-am observat acest lucru de când sunt la Astra, chiar e un jucător exemplu. Chiar i-am spus, băi, Budi, cred că e cazul să te apuci de fotbal. El a înţeles, a spus asta voi face, a şi declarat acest lucru şi sunt foarte bucuros că se ţine de cuvânt. E normal să aibă oferte. Eu mi l-aş dori în echipă, oriunde aş fi mi l-aş dori, sincer. La noi, săptămâna viitoare se vor face anumite plăţi” a explicat Neagoe.

Tehnicianul a atacat şi subiectul delicat din ultima vreme legat de scandalul de la Giurgiu. El crede că echipa sa nu riscă excluderea din prima ligă: ”Astra, echipa, clubul de fotbal, nu a avut nicio implicare. A fost iniţiativa celor 3 jucători. Dacă 2-3 jucători de la Bayern Munchen pleacă şi îşi fac nu ştiu ce substanţe, clubul va fi dezafiliat? Sincer, nu pot să cred aşa ceva. Acei jucători merg de capul lor undeva, fac o mare nenorocire şi după aceea e vinovat clubul?” a comentat Eugen Neagoe.

În direct la Telekom Sport, Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Viitorul, în etapa a XX-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: eugen neagoebudescuastra 

viewscnt
Articole similare