Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, nemulţumit de faptul că ratează duelul direct cu Victor Piţurcă: "E o eliminare stupidă"

Neagoe, nemulţumit de faptul că ratează duelul direct cu Victor Piţurcă: "E o eliminare stupidă"

Hermannstadt​

Comentarii

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Hermannstat, a primit o suspendare de două etape în urma partidei cu FC Viitorul şi astfel ratează reîntâlnirea cu Victor Piţurcă, în meciul U Craiova - Hermannstadt.

"Îmi pare rău că nu pot să fiu chiar lângă băieţi, pe bancă. Este şi primul joc oficial în care mă întâlnesc cu Victor Piţurcă ca adversar, mi-aş fi dorit să fiu pe bancă lângă băieţi", a spus Neagoe despre meciul cu U Craiova, echipă căreia îi doreşte să câştige campionatul, dar să nu câştige meciul direct din Liga 1. 

În cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu gruparea olteană, Neagoe a povestit evenimentul de la meciul cu Viitorul: "Sunt aproape 200 de jocuri ca antrenor în prima ligă şi nu am fost niciodată eliminat în timpul jocului. Acum s-a întâmplat, dar o eliminare stupidă, pentru că eu am plecat de pe bancă, mă îndreptam spre vestiar şi arbitrul a venit şi mi-a arătat cartonaşul roşu. Nu i-am adus injurii, nu am vorbit  urât cu el, din ce ştiu eu nu poţi fi eliminat dacă pleci în timpul jocului de pe banca de rezerve. Şi eu trebuie să fiu mai atent de acum înainte. Eu am primit două etape de suspendare, dar cei care au greşit la acest joc nu ştiu dacă au fost suspendaţi".

Neagoe este optimist şi sper ca elevii săi să plece cu toate cele trei puncte de la Craiova şi să se desprindă, încet, încet, de locurile retrogradabile. U Craiova - Hermannstadt se joacă duminică, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 1.

 

 

Afla mai multe despre: hermannstadtneagoe 

viewscnt
Articole similare