Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe şi-a pus mâinile în cap când a văzut cum s-au ciocnit Kuku şi Haruţ: ”M-am speriat, mi-a fost frică de ce este mai rău!”

Neagoe şi-a pus mâinile în cap când a văzut cum s-au ciocnit Kuku şi Haruţ: ”M-am speriat, mi-a fost frică de ce este mai rău!”

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe spune că s-a speriat serios în momentul în care Kuku şi Haruţ s-au lovit cap în cap şi ambulanţele au pătruns pe teren. Incidentul s-a petrecut în prima repriză a meciului Sepsi - ACS Poli 3-0.

Prima repriză a meciului Sepsi - ACS Poli a fost marcată de un eveniment grav. Într-un duel aerian, Kuku şi Haruţ s-a lovit puternic cap în cap. Primul şi-a revenit după ce a avut îngrijiri medicale, dar Haruţ a fost transportat la spital şi, din fericire, n-a avut nimic. Eugen Neagoe şi-a pus mâinile în cap în momentul în care a văzut accidentare:

”Sincer, m-am speriat, mi-a fost frică de ce este mai rău. Mă bucur că ambii jucători sunt bine, sunt sănătoşi. Îmi pare rău că a fost eliminat Kuku, dar asta e, nu am nimic de reproşat nimănui. Suntem, dacă nu greşesc, revelaţia acestei primăveri”, a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui Sepsi a reuşit o nouă victorie şi echipa din Sfântu Gheorghe este revelaţia play-out-ului. Eugean Neagoe spune că a avut încredere că jucătorii săi pot câştiga meciul, deşi au jucat în inferioritate numerică:

”Nu vreau să par caraghios, dar la pauză am discutat cu băieţii şi chiar le-am spus să fie conştienţi că, dacă nu vom primi gol repede, se vor ivi spaţii şi vom putea să mai marcăm goluri, nu doar gol. Cred că am făcut o partidă fantastică, mai mult de o repriza am jucat în 10 oameni. Băieţii au făcut un joc aproape perfect defensiv, au alergat fantastic. Sincer, sunt mândru de ei”, a mai spus Neagoe.

Afla mai multe despre: sepsiacs polieugen neagoeliga 1 

viewscnt
Articole similare