Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe visează la un loc de Europa League. Pe cine vede favorită la câştigarea campionatului

Neagoe visează la un loc de Europa League. Pe cine vede favorită la câştigarea campionatului

Fotbal

Comentarii

Sepsi OSK Sf Gheorghe a fost surpriza plăcută a sezonului regulat, reuşind o calificare spectaculoasă în play-off.

Antrenorul Eugen Neagoe explică în câteva cuvinte importanţa acestei perfomanţe pentru echipa sa şi pentru exuberanţii săi suporteri.

„Este o performanţă mare, în condiţiile în care am obţinut-o încă din al doilea an după promovare. Suntem cu toţii fericiţi că munca depusă ne-a aşezat între primele şase echipe din România”, a spus Neagoe.

Transilvănenii visează să ajungă în Europa pentru prima oară în istorie: ”Ne dorim rezultate bune, care să ne împingă spre un loc de Europa League. Aş minţi dacă aş afirma că nu ne-am gândit chiar la titlu, dar trebuie să fim realişti, este o diferenţă destul de mare de puncte faţă de primul loc. În plus, nu jucăm singuri, ne vom lovi de adversari valoroşi şi mult mai experimentaţi”, a mai spus Neagoe.

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sf. Gheorghe crede că CFR are prim aşansă la câştigarea campionatului în acest sezon. ”Prin prisma locului ocupat, CFR Cluj pare să aibă prima şansă. Se poate întâmpla, însă, orice. Sunt echipe valoroase sub locul ocupat acum de CFR, fiecare dintre ele poate ajunge pe prima poziţie. E greu de dat un pronostic. Va fi o luptă dură în aceste zece etape, mai dură ca oricând.”

Afla mai multe despre: sepsineagoeliga 1 

viewscnt
Articole similare