Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"NeaGOL!!!" VIDEO | Cosmin Băleanu, reacţie fabuloasă după cel de-al 14-lea gol înscris de Cristina Neagu în meciul cu Vipers

"NeaGOL!!!" VIDEO | Cosmin Băleanu, reacţie fabuloasă după cel de-al 14-lea gol înscris de Cristina Neagu în meciul cu Vipers

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu a făcut din nou spectacol în Liga Campionilor. Cea mai bună handbalistă a lumii a marcat nu mai puţin de 14 goluri în partida cu formaţia norvegiană Vipers, câştigată de CSM Bucureşti, scor 25-23 (11-12).

La cel de-al 14-lea gol reuşit de interul stânga al CSM-ului, comentatorul Telekom Sport, Cosmin Băleanu, a avut o reacţie fabuloasă. "NeaGOL!!!", a strigat experimentatul comentator, după un îndelung "goool". În urma acelui gol, CSM Bucureşti s-a desprins la 24-22, cu două minute înainte de final, suficient cât să câştige partida.

CSM Bucureşti, victorie cu Vipers în grupa principală I a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia norvegiană Vipers, scor 25-23 (11-12), în cea de-a treia partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu, din nou 14 goluri.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Tomaci 6 goluri, pentru Vipers, respectiv Cristina Neagu 14, pentru CSM. Neagu a şi fost aleasă MVP-ul partidei.

În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 7 puncte, iar Vipers rămâne cu 5 puncte.

Afla mai multe despre: neagu 

viewscnt
Articole similare