Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagu şi Ponor, alături de viitorii campioni. Cele două sportive le-au vorbit copiilor despre importanţa sportului

Neagu şi Ponor, alături de viitorii campioni. Cele două sportive le-au vorbit copiilor despre importanţa sportului

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu profită din plin de cele câteva zile libere pe care le are la dispoziţie, înainte de a intra în cantonament cu echipa naţională. A fost la Valenii de Munte, pentru a le arăta copiilor importanţa sportului.

Sute de copii din Prahova au fost prezenţi la o campanie prin care două campioane ale României, Cristina Neagu şi Cătălina Ponor, au promovat sportul în rândul celor mici.

”Mi se pare un proiect foarte foarte bun. La început sportul înseamnî mai mult distracţie, e mai mult distracţie nu e atât de multă seriozitate, însă dacă vrei să ajungi să faci sport de performanţă trebuie săbmunceşti foarte mult. Cred că ăsta e secretul, munca”, a spus Cristin Neagu.

Neagu nu are prea multe zile de vacanţă: naţionala mai are de disputat două meciuri în preliminariile pentru Campionatul European. România va juca pe 31 mai cu Austria şi pe 3 iunie cu Portugalia. După patru meciuri, fetele noastre sunt pe primul loc, la egalitate de puncte cu austriecele.

”Avem cel puţin un meci greu, cel împotriva Austriei, mai ales că e şi în deplasare. Ne-am dori foarte tare să câştigăm şi să terminăm grupa pe primul loc, pentru că nu cred că acasă cu Portugalia putem avea probleme”, a mai spus golgetera Ligii Campionilor la handbal feminin.

Afla mai multe despre: hadnbal feminincristina neagunationala de handbal,  

viewscnt
Articole similare