Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagu, THE BEST! Cristina Vărzaru o consideră pe Neagu cea mai bună handbalistă alături de care a evoluat: "Peste Bojana Popovici sau Heidi Astroop"

Neagu, THE BEST! Cristina Vărzaru o consideră pe Neagu cea mai bună handbalistă alături de care a evoluat: "Peste Bojana Popovici sau Heidi Astroop"

Handbal

Comentarii

Fosta mare handbalistă, Cristina Vărzaru, a fost invitata lui Alexandru Săbău, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Cristina a dezvăluit pe parcursul emisiunii care au fost idolii săi în handbal, dar s-a confesat spre finalul interviului şi cine este cea mai valoaroasă handbalistă alături de care a evoluat.

Cristina Vărzaru: "Neagu este cea mai bună handbalistă alături de care am jucat!"

Cristina Vărzaru a fost invitată să alcătuiască un top al celor mai bune jucătoare alături de care a evoluat. Prima pe lista fostei extreme dreapta de la echipa naţională a fost Cristina Neagu: "Cristina Neagu, Bojana Popovic şi Heidi Astroop" a dezvăluit fosta handbalistă, care a cucerit de patru ori Liga Campionilor în cariera sa.

Cristina Neagu, considerată de mulţi cea mai bună handbalistă a lumii, este supranumită "Messi a handbalului", o comparaţie care spune Cristina Vărzaru, starului echipei naţionale nu-i place prea mult: "Nu îi place deloc Cristinei această comparaţie. Ea este fan Cristiano Ronaldo, din câte ştiu eu" a mărturisit Vărzaru. 

Cele mai bune prietene din handbal

"Au fost multe de-a lungul timpului. Am avut o relaţie foarte bună cu Mica Brădeanu, cu care am şi avut o carieră lungă, o pot considera una dintre cele mai bune prietene, Oana Manea este iar o prietenă foare bună, Cristina Neagu o pot pune şi pe ea pe lista aceasta, iar, dintre străine, fără doar şi poate Henriette Mikelseen cu care am avut o relaţie deosebită atât în teren, cât şi în afara terenului. Jurnaliştii danezi spuneau desprre e noi că ne înţelegem atât de bine pe teren, încăt dacă ne-ar stinge cineva lumina, tot ne-am găsi cu pase. Am fost apropiată cu foarte multe colege, dar acum, de exemplu, cele mai bune prietene ale mele provin tot din handbal, sunt două colege pe care le-am avut la CSM, Alina Iordache şi Cristina Nan" a mai dezvăluit Cristina Vărzaru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neagucristina vărzaru 

viewscnt
Articole similare