Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie curată! Becali îl vrea cu orice preţ şi sparge banca! 10 milioane de euro pentru transferul "bijuteriei": "Da! Eu recunosc"

Nebunie curată! Becali îl vrea cu orice preţ şi sparge banca! 10 milioane de euro pentru transferul "bijuteriei": "Da! Eu recunosc"

Superliga

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a vorbit deschis despre posibila plecare de la echipă a lui Andrei Chindriş (20 de ani). Omul de afaceri a recunoscut că fotbalistul este de vânzare în acest moment doar în schimbul a 10 milioane de euro, iar că printre doritori se numără şi finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

FCSB, discuţii pentru transferul lui Andrei Chindriş 

Vicecampioana României caută să se întărească în această pauză de iarnă, iar lista de transferuri e deschisă. Printre posturile pe care Bogdan Argeş Vintilă le-ar vrea acoprite sunt cele de fundaş central şi atacant, dar rămâne de văzut cum va gestiona situaţia Gigi Becali.

De altfel, omul de afaceri a trecut la fapte şi a început discuţiile pentru mai mulţi fotbalişti. După ce Darius Olaru s-a alăturat lotului lui FCSB, după ce fusese cumpărat încă din vara anului 2018, acum Becali a purtat discuţii pentru un fotbalist de la FC Botoşani. 

Valeriu Iftime, negocieri dure cu Gigi Becali

Patronul moldovenilor a recunoscut că a fost contactat de omul de afaceri din Pipera în privinţa fundaşului central de la FC Botoşani, Andrei Chindriş. La 20 de ani, fotbalistul cotat la 650.000 de euro de site-ul transfermarkt.de a impresionat, datorită calităţilor sale, iar Iftime a ridicat pretenţii financiare: "Nici nu poate fi vorba de Chindriş că pleacă. Chindriş nu pleacă nici în vară, poate. La Andrei trebuie să avem o ofertă bună, bună de tot ca să poată pleca în vară. Acum nu pleacă cu nicio ofertă, decât dacă aruncă unul zece milioane (n.r. - de euro), băi, frate, cu zece milioane te dau. 

Bineînţeles că este o discuţie deschisă şi cu cei de la FCSB, recunosc că am vorbit cu domnul Becali pe subiectul Chindriş.", a declarat Valeriu Iftime. 

În schimb, Iftime a recunoscut că poate fi înduplecat, chiar dacă în acest moment nu se gândeşte să-l vândă pe Chindriş: "Şi asta e adevărat, istoria arată că sunt mai slab decât vorbesc, dar n-am ce sa fac", a mai spus Valeriu Iftime. 

Andrei Chindriş a plecat de la juniorii lui U Cluj la FC Botoşani, în 2017, iar apoi a fost împrumutat rând pe rând la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. În vara lui 2018 a fost readus la Botoşani, unde, de la începutul sezonului, a strâns 18 meciuri. 

Chindriş are două selecţii la naţionala României U21 şi şase prezenţa la naţionala României U18. 

Afla mai multe despre: andrei chindrisvaleriu iftimegigi becalitransferuri fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare