Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie curată! PSG şi Manchester United vor să bată un nou record pe piaţa transferurilor. Un jucător de 19 ani intră în istorie

Nebunie curată! PSG şi Manchester United vor să bată un nou record pe piaţa transferurilor. Un jucător de 19 ani intră în istoriegalerie foto

Premier League

Comentarii

Jadon Sancho ar putea deveni primul jucător englez pe care se plătesc 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 116 milioane de euro). Mijlocaşul Borussiei Dortmund este pe lista de transferuri a lui PSG şi Manchester United.

La doar 19 ani - pe care-i va împlini pe 25 martie - Sancho ar putea deveni cel mai scump jucător englez din istorie. Jucătorul Borussiei Dortmund are un sezon excelent, cu 9 goluri şi 14 assist-uri şi este una dintre revelaţiile fotbalului din Occident. Daily Mail scrie că a atras atenţia unor cluburi precum PSG şi Manchester United, cluburi care sunt dispuse să scoată mulţi bani.

Suma pe care ar urma să o propună ar fi de 100 de milioane de lire, aproximativ 116 milioane de euro şi Sancho ar deveni astfel cel mai scump englez din istorie. În acest moment, acest record este deţinut de Kyle Walker, pentru care Manchester City a plătit 54 de milioane de lire sterline. De asemenea, ar fi al patrulea cel mai scump jucător din istori, după Neymar, Mbappe şi Coutinho.

Interesant este că Borussia Dortmund l-a cumpărat pe Sancho cu doar 8 milioane de euro, de la Manchester City, în urmă cu aproape doi ani.

Afla mai multe despre: jadon sancho 

viewscnt
Articole similare