Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie curată. Real Madrid a ofertat un antrenor de doar 31 de ani după ce Zidane şi-a anunţat demisia. Culmea, a refuzat

Nebunie curată. Real Madrid a ofertat un antrenor de doar 31 de ani după ce Zidane şi-a anunţat demisia. Culmea, a refuzat

Real Madrid

Comentarii

Julian Nagelsmann, 31 de ani, antrenor la Hoffenheim, susţine că a fost în cărţi pentru a o prelua pe Real Madrid după ce Zinedine Zidane şi-a anunţat demisia.

Julian Nagelsmann este un fenomen în fotbalul mondial. Antrenorul german a fost numit în februarie 2016 principal la Hoffenheim, deşi avea doar 28 de ani. Mulţi au considerat că este o nebunie, dar Nagelsmann s-a descurcat foarte bine. Anul trecut, a terminat pe locul 3 în Bundesliga - după Bayern şi Schalke, dar în faţa Borussiei Dortmund şi lui Bayer Leverkusen.

Interesant este că Julian Nagelsmann a fost căutat de Real Madrid pentru a prelua postul de antrenor principal, după ce Zidane a anunţat că pleacă. Şi mai surprinzător, Nagelsmann a refuzat, pe motiv că este prea devreme pentru el şi pentru familia sa:

”Nu că nu m-am gândit la ofertă, cine ar pune în aşteptare un telefon de la Real Madrid? Nu este nimic mai mare decât Real Madrid. Dar nu este timpul potrivit pentru ca familia mea să se mute peste hotare. În cazul în care cariera mea de antrenor va evolua într-un mod rezonabil, poate voi avea o altă şansă să preiau o echipă din acel campionat”, a declarat Julian Nagelsmann pentru magazine 11 Freunde.



Din vara lui 2019, când îşi termină contractul cu Hoffenheim, Julian Nagelsmann este aşteptat să o preia pe RB Leipzig.

Afla mai multe despre: julian nagelsmannreal madridhoffenheim 

viewscnt
Articole similare