Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie curată! Real Madrid a plătit deja 95 de milioane de euro pentru 2 jucători, dar este doar începutul. Lista de transferuri a fost publicată de AS

Nebunie curată! Real Madrid a plătit deja 95 de milioane de euro pentru 2 jucători, dar este doar începutul. Lista de transferuri a fost publicată de AS

Campionate

Comentarii

Real Madrid ar putea investi peste 400 de milioane de euro în transferuri, caz în care şi-ar doborî recordul de bani cheltuiţi pe achiziţa de jucători, într-un singur sezon. Actualul record datează din 2009-2010, când campioana Europei a plătit în total 255,5 milioane de euro pentru transferuri de jucători.

În ultimii ani, Real Madrid a fost o prezenţă destul de discretă pe piaţa transferurilor. Însă lucrurile se vor schimba în vară. Presa spaniolă insistă că Zidane a acceptat să revină la Real Madrid abia după ce a primit asigurări că lotul va fi împrospătat. Publicaţia AS scrie că pe listă sunt staruri precum Mbappe, Neymar, Hazard, Pogba, Eriksen sau Pjanic. Caz în care bugetul de transferuri ar trece lejer de 400 de milioane de euro.

Real Madrid a plătit deja 95 de milioane de euro pentru Militao (50 de milioane, de la FC Porto) şi Rodrygo (45 de milioane de euro, FC Santos), transferuri anunţate oficial. Cei doi urmează să vină din vară, însă jurnaliştii iberici susţin că este doar începutul unei campanii spectaculoase de transferuri, care ar spulbera orice record stabilit în fotbal.

Cei de la Marca au făcut un calcul şi Florentino Perez a plătit pe transferuri, din 2009 până în prezent, nu mai puţin de 1,211 miliarde de euro. Cel mai scump jucător a fost Gareth Bale, pentru care s-au plătit 101 milioane de euro. Cea mai scumpă campanie de transferuri a fost în sezonul 2009-2010, 255,5 milioane de euro, când au fost aduşi Cristiano Ronaldo (96 de milioane de euro), Kaka (67 milioane de euro), Benzema (35 de milioane), Xabi Alonso (34,5 milioane de euro), Albiol (15 milioane), Granero (4 milioane) şi Arbeloa (4 milioane).



În toţi aceşti ani, Perez a plătit 63 de milioane de euro pe cinci portari, 275 milioane de euro pe 11 funaşi, 487 milioane de euro pe 21 de mijlocaşi şi 386,5 milioane de euro pentru 11 atacanţi.
 

Afla mai multe despre: real madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare