Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie în Bănie! Craiova dă marele TUN pe finalul campaniei de transferuri. Mutare de titlu pentru Papură

Nebunie în Bănie! Craiova dă marele TUN pe finalul campaniei de transferuri. Mutare de titlu pentru Papurăgalerie foto
Comentarii

U Craiova continuă să caute un fundaş central cu experienţă. După ce transferul lui Gabriel Tamaş a picat, oltenii şi-au îndreptat atenţia spre un alt veteran, Marius Constantin.

Fundaşul celor de la Gaz Metan Mediaş, Marius Constantin este principala ţintă a oltenilor pentru finalul perioadei de transferuri. Fanatik susţine că patronul Universităţii, Mihai Rotaru este dispus să ofere 150 de mii de euro pentru experimentatul fundaş al Gazului, unul dintre cei mai buni apărători din Liga 1 în acest moment.

Deşi a ajuns la 35 de ani, fostul jucător de la Rapid Bucureşti continuă să lase o impresie excelentă cu evoluţiile sale. În 22 de meciuri disputate în actuala stagiune, Marius Constantin a marcat şi 7 goluri, dar a reuşit şi o pasă de gol.

Conform sursei citate, Gaz Metan nu vrea să renunţe atât de uşor la Marius Constantin şi solicită o sumă de transfer dublă (300 de mii de euro). În plus, Edward Iordănescu nu vrea să se despartă de cel mai important jucător al său în acest moment. Marius Constantin (35 de ani) a mai jucat în cariera sa la Rapid, FC Vaslui, FC Braşov, ASA, Jiangsu şi Viitorul Constanţa. Este cotat în prezent la 350 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt şi se află în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan.

Posibilul transfer al lui Marius Constantin în Bănie ar urma să fie probabil foarte bine primit de către pasionaţii fani ai oltenilor care se ataşează rapid de jucătorii extrem de dedicaţi, care dau absolut totul pe teren. În plus, pentru Craiova, sosirea unui fundaş cu o asemenea experienţă poate conta mult în lupta pentru titlu.

  • 4 selecţii are Marius Constantin în naţionala României

  • 6 ani a jucat pentru Rapid Bucureşti

  • 350 de mii de euro este cota sa de piaţă în acest moment

Afla mai multe despre: marius constantincraiova 

viewscnt
Articole similare