Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie în ultimul meci al lui Marius Şumudică! Au fost 90 de minute cu un roşu şi două penalty-uri ratate: pe ce loc e acum Gaziantep

Nebunie în ultimul meci al lui Marius Şumudică! Au fost 90 de minute cu un roşu şi două penalty-uri ratate: pe ce loc e acum Gaziantep

Stranieri

Comentarii

Echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep, a obţinut o victorie importantă în campionat împotriva lui Rizespor, scor 2-0. În urma acestui succes, Gaziantep ocupă locul nouă.

Gaziantep a jucat acasă împotriva lui Rizespor, într-o partidă în care Alin Toşca, Junior Morais şi Alex Maxim au fost titulari. După 45 de minute liniştite, gazdele au preluat conducerea în minutul 52 prin Sousa, spre fericirea lui Marius Şumudică, cel care s-a bucurat alături de fanii de pe stadion. 

Pentru Rizespor, meciul a devenit mai greu, după ce Fernandes a primit al doilea galben, în minutul 56. Un minut mai târziu, Demir a ratat un penalty pentru Gaziantep, iar acelaşi jucător a mai ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 62. 

Meciul a fost închis de Gaziantep pe final. În minutul 90+2, Djilobodji a marcat, iar gazdele au obţinut trei puncte preţioase. 

Toşca şi Junior Morais au jucat în toate cele 90 de minute, în timp ce Maxim a fost schimbat în minutul 80. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepmarius sumudica turciagaziantep rizespor 

viewscnt
Articole similare