Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie la Barcelona! Trei cluburi uriaşe îl vor pe Ter Stegen. Neamţul este considerat la acelaşi nivel cu Messi

Nebunie la Barcelona! Trei cluburi uriaşe îl vor pe Ter Stegen. Neamţul este considerat la acelaşi nivel cu Messi

FC Barcelona

Comentarii

La Barcelona, în acest moment, sunt doi jucători de neatins: Lionel Messi şi Marc Andre Ter Stegen, neamţul care face minuni în poarta catalanilor. Evoluţiile sale extraordinare au făcut ca la poarta Barcelonei să bată trei cluburi uriaşe.

Ter Stegen a ajuns la FC Barcelona în 2014 ca o promisiune pentru viitor, însă portarul german a crescut atât de mult din punct de vedere sportiv încât acum este considerat unul dintre jucătorii în jurul căruia se face echipa. La 27 de ani, Ter Stegen arată o maturitate colosală în joc, iar reflexele sale sunt mai bune ca niciodată. 

Astfel, potrivit Mundo Deportivo, Bayern Munchen, PSG şi Juventus şi-au manifestat interesul pentru a îl transfera. 

La Bayern titular este Manuel Neuer, care însă va avea însă 35 de ani atunci când îi va expira contractul, în 2021, iar odată cu venirea lui Oliver Kahn în conducerea clubului, Ter Stegen este dorit în Bavaria. Kahn este unul dintre apărătorii lui Ter Stegen în Germania, acolo unde se bate cu Neuer pentru postul de titular la naţională. Totodată, fostul portar de la Borussia Monchengladbach a recunoscut că Oliver Kahn a fost idolul său în copilărie. 

Juventus, chiar dacă îl are pe polonezul Szczesny, caută un "upgrade". De fapt, ceea ce caută "bătrâna doamnă" este un nou Buffon, iar oficialii campioanei Italiei îl văd pe Ter Stegen un candidat ideal pentru această poziţie. La fel este cazul şi la PSG. Chiar dacă a fost adus Keylor Navas în vară, costaricanul are 33 de ani şi este văzut ca o soluţie doar pe termen scurt. 

În orice caz, Ter Stegen preferă să rămână la Barcelona şi aşteaptă un nou contract, de lungă durată, pentru a fi sigur că se va retrage în tricoul blaugrana. Pentru echipele care îl doresc, preţul este fix. Germanul are o clauză de reziliere în valoare de 180 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelona 

viewscnt
Articole similare