Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie la Frankfurt! Nemţii au vândut toate biletele pentru sfertul de finală din Europa League în mai puţin de două ore

Nebunie la Frankfurt! Nemţii au vândut toate biletele pentru sfertul de finală din Europa League în mai puţin de două ore

UEFA Europa League

Comentarii

Eintracht Frankfurt a eliminat-o în optimile de finală pe Europa League pe Inter Milano, după o victorie pe San Siro. Vineri, la tragerea la sorţi, nemţii şi-au aflat adversarii pentru sferturile de finală, iar biletele s-au epuizat într-un timp record.

Benfica este echipa pe care Eintracht trebuie să o elimine ca să îşi asigure un loc în semifinale, acolo unde poate da de câştigătoarea dintre Chelsea şi Slavia Praga, o altă surpriză din Europa League. 

Mai puţin de două ore au trecut de la momentul în care UEFA a anunţat meciurile din sferturile de finală până când clubul german a anunţat că toate biletele pentru meciul retur cu Benfica s-au vândut. Şi nu este un caz singular, la fel s-a întâmplat şi în faza precedentă a competiţie, atunci când la Frankfurt a venit Inter. Mai multe detalii, AICI. Totdată, la meciul de pe San Siro, fanii germani s-au deplasat într-un număr extrem de mare. 

Commerzbank-Arena este stadionul pe care joacă Eintracht, un stadion cu o capacitate de 51.500 locuri, similar cu Arena Naţională. Eintracht Frankfurt - Benfica se va juca pe 18 aprilie, în direct la Telekom Sport. Biletele pentru meci s-au vândut atât de repede, încât jucătorii de la Eintracht încă erau pe drumul dintre Milano şi Frankfurt. 

Afla mai multe despre: eintracht frankfurteuropa league 

viewscnt
Articole similare