Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie pe Old Trafford în Manchester - Everton 3-3. Oaspeţii au egalat în minutul 90+6

Nebunie pe Old Trafford în Manchester - Everton 3-3. Oaspeţii au egalat în minutul 90+6

Fotbal

Comentarii

În acest moment, Everton este pe locul 6 cu 37 de puncte în timp ce Manchester United este pe 2 cu 45 de puncte.

Meciul etapei în Premeier League s-a dispuatat pe Old Trafford, acolo unde United a primit replica celor de la Everton. Trupa lui Solsjaer a fost la numai un minut de a egala la puncte liderul Premier League din acest moment, Manchester City.

Gazdele au deschis scorul prin Cavani în minutul 25 după o reluare cu capul la centrarea lui Rashford. În prelungirile primei reprize, United s-a desprins la două goluri după reuşita sub bară a lui Bruno Fernandez. Everton a egalat însă pe tabelă în decurs de numai 3 minute. Mai întâi a venit reuşita lui Doucoure din minutul 49. Acesta a marcat cu poarta goală după un contraatac profitând şi de o respingere greşită a lui De Gea. Egalarea a venit în minutul 52 când James Rodriguez l-a executat pe De Gea cu un şut perfect lângă bară. United a revenit la conducere în minutul 70 după lovitura de cap a lui McTominay. La ultima fază a meciului, în al 6-lea minut de prelungire, Calvert-Lewis a stabilit scorul final, 3-3, după un corner în care toţi cei 22 de jucători se aflau în careul lui United.

United ratează şansa de o egala pe City la puncte. În acest moment, Everton este pe locul 6 cu 37 de puncte în timp ce Manchester United este pe 2 cu 45 de puncte. Lider rămâne City cu 47 de puncte. City are cu două meciuri mai puţin decât United.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare