Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală. Becali a refuzat să achite 1,2 milioane de euro pentru un star din campionatul Ucrainei: ”Curios este cum a ajuns la Şahtior”

Nebunie totală. Becali a refuzat să achite 1,2 milioane de euro pentru un star din campionatul Ucrainei: ”Curios este cum a ajuns la Şahtior”

Campionate

Comentarii

Un atacant pentru care Gigi Becali n-a vrut să plătească 1,2 milioane de euro a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Ucraina. Florin Cernat spune că Junior Moraes a crescut extrem de mult, dar se miră cum Dinamo Kiev l-a lăsat să plece la rivala Şahtior Doneţk.

Junior Moraes este unul dintre cele mai mari eşecuri ale lui Gigi Becali la FCSB. Omul de afaceri din Pipera a vrut să-l transfere de la Gloria Bistriţa şi a trimis o ofertă de 800.000 de euro, dar Jean Pădureanu - cel care atunci era preşedintele clubului - a cerut 1,2 milioane de euro. Cele două părţi nu s-au înţeles şi atacantul brazilian a plecat în Ucraina, la Metalurg Doneţk.

Interesant este că Moraes şi-a dorit atunci foarte mult să semneze cu FCSB, dar neînţelegerile dintre conducerile celor două cluburi s-au transformat până la urmă într-un pas în faţă pentru el. De la Metalurg a plecat la ŢSKA Sofia, apoi a fost transferat de Dinamo Kiev, a fost împrumutat TJ Quanjian, a revenit la Dinamo Kiev şi în vara lui 2018 a fost cedat la Şahtior Doneţk.

În timpul petrecut la Dinamo Kiev şi Şahtior, Moraes a ajuns unul dintre cei mai buni marcatori din istoria campionatului şi a fost naturalizat la naţionala Ucrainei. Acum, are 32 de ani şi este cotat la 5 milioane de euro. Florin Cernat, cel care a jucat 6 ani la Dinamo Kiev, a rămas şi el surprins de cât de mult a crescut Junior Moraes. Şi mai mirat este că Dinamo Kiev l-a cedat cu atâta uşurinţă la Şahtior.



”E un jucător care a crescut foarte mult şi a jucat la nivel înalt. Curios e pentru mine cum de a reuşit să plece de la Dinamo Kiev la Şahtior. Pentru că, pe timpul meu, nu se făceau transferuri de la Dinamo la Şahtior sau invers. Văd că acum deja s-a schimbat politica şi e altfel”, a declarat Florin Cernat pentru Telekom Sport.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: florin cernat 

viewscnt
Articole similare