Experiențe împreună.
You are here:

Nebunie totală. Becali a refuzat să achite 1,2 milioane de euro pentru un star din campionatul Ucrainei: ”Curios este cum a ajuns la Şahtior”

Nebunie totală. Becali a refuzat să achite 1,2 milioane de euro pentru un star din campionatul Ucrainei: ”Curios este cum a ajuns la Şahtior”

Campionate

Comentarii

Un atacant pentru care Gigi Becali n-a vrut să plătească 1,2 milioane de euro a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Ucraina. Florin Cernat spune că Junior Moraes a crescut extrem de mult, dar se miră cum Dinamo Kiev l-a lăsat să plece la rivala Şahtior Doneţk.

Junior Moraes este unul dintre cele mai mari eşecuri ale lui Gigi Becali la FCSB. Omul de afaceri din Pipera a vrut să-l transfere de la Gloria Bistriţa şi a trimis o ofertă de 800.000 de euro, dar Jean Pădureanu - cel care atunci era preşedintele clubului - a cerut 1,2 milioane de euro. Cele două părţi nu s-au înţeles şi atacantul brazilian a plecat în Ucraina, la Metalurg Doneţk.

Interesant este că Moraes şi-a dorit atunci foarte mult să semneze cu FCSB, dar neînţelegerile dintre conducerile celor două cluburi s-au transformat până la urmă într-un pas în faţă pentru el. De la Metalurg a plecat la ŢSKA Sofia, apoi a fost transferat de Dinamo Kiev, a fost împrumutat TJ Quanjian, a revenit la Dinamo Kiev şi în vara lui 2018 a fost cedat la Şahtior Doneţk.

În timpul petrecut la Dinamo Kiev şi Şahtior, Moraes a ajuns unul dintre cei mai buni marcatori din istoria campionatului şi a fost naturalizat la naţionala Ucrainei. Acum, are 32 de ani şi este cotat la 5 milioane de euro. Florin Cernat, cel care a jucat 6 ani la Dinamo Kiev, a rămas şi el surprins de cât de mult a crescut Junior Moraes. Şi mai mirat este că Dinamo Kiev l-a cedat cu atâta uşurinţă la Şahtior.

”E un jucător care a crescut foarte mult şi a jucat la nivel înalt. Curios e pentru mine cum de a reuşit să plece de la Dinamo Kiev la Şahtior. Pentru că, pe timpul meu, nu se făceau transferuri de la Dinamo la Şahtior sau invers. Văd că acum deja s-a schimbat politica şi e altfel”, a declarat Florin Cernat pentru Telekom Sport.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe