Experiențe împreună.
You are here:

NEBUNIE TOTALĂ! Ce jucător vrea să aducă Gigi Becali la FCSB: ”Are mare potenţial”

NEBUNIE TOTALĂ! Ce jucător vrea să aducă Gigi Becali la FCSB: ”Are mare potenţial”

FCSB

FCSB are mari probleme cu fundaşii de bandă, iar Gigi Becali e forţat de Bogdan Andone să aducă mai repede jucători în poziţiile neacoperite în acest moment.

Becali s-a interesat de Ionuţ Panţîru, fundaşul stânga al celor de la Poli Iaşi, dar moldovenii nu vor să se despartă atât de uşor de un om de bază din angrenajul lui Mihai Teja.

Cum Florin Ştefan e ”blocat” de Sepsi cu suma de un milion de euro, Becali vrea să aducă un fundaş stânga mult mai ieftin. Panţîru l-a impresionat pe Becali în meciul pe care Poli Iaşi l-a câştigat cu Astra, iar patronul roş-albaştrilor ar fi interesat să facă o ofertă concretă.

500.000 de euro ar oferi Gigi Becali pentru a-l aduce pe Panţîru la FCSB

800.000 de euro este însă preţul pe care Poli Iaşi l-ar vrea pentru Panţîru

E greu de stabilit un preţ exact. Panţîru este un jucător important, pe care l-aş vedea fără niciun fel de probleme la FCSB. Este un jucător cu potenţial mult mai mare şi poate creşte la Iaşi. Nu am un preţ de la care să plec, dar dacă va veni o ofertă de la FCSB, vom discuta. Acum este important ca el să înţeleagă ceea ce îi cere antrenorul, să se implice în joc aşa cum a făcut-o foarte bine până acum, dar trebuie să aibă şi constanţă”, a spus Adrian Ambrosie, citat de Radio HIT Iaşi.

viewscnt
Articole similare