Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală! Gigi Becali dă marele TUN: Mircea Lucescu, angajat la FCSB!

Nebunie totală! Gigi Becali dă marele TUN: Mircea Lucescu, angajat la FCSB!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) vrea să dea marele tun la şi să-l angajeze pe Mircea Lucescu la FCSB, o nebunie totală având în vedere că "Il Luce" a fost toată viaţa rival al roş-albaştrilor, după ce a lucrat la Dinamo şi Rapid.

Gigi Becali e gata de o nebunie totală şi de un adevărat tun. Patronul FCSB îl vrea pe Mircea Lucescu (75 de ani) angajat la echipa roş-albastră, ca manager general. Un plan îndrăzneţ, o adevărată nebunie, având în vedere că "Il Luce" a fost rival al roş-albaştrilor toată viaţa, lucrând la Dinamo şi Rapid.

Nebunie totală! Gigi Becali dă marele TUN: Mircea Lucescu, angajat la FCSB!

Gigi Becali vrea să-l convingă pe Mircea Lucescu la FCSB, scrie Fanatik. Patronul roş-albaştrilor visează ca "Il Luce" să fie manager general al roş-albaştrilor, din vară încolo, profitând de o eventuală plecare a antrenorului de la Dinamo Kiev, în contextul războiului care se poartă în Ucraina.

Asta în contextul în care Gigi Becali le-a oferit baza de pregătire de la Berceni celor de la Dinamo Kiev U19 pentru meciul cu Sporting U19 din Youth League. În plus, Becali a sperat că poate obţine pentru scurt timp serviciile unor jucători ucraineni, printre care şi căpitanul lui Dinamo Kiev - Sergeiy Sydorchuk.

Mircea Lucescu este considerat de Gigi Becali "numărul 1 din toate timpurile", iar patronul FCSB îşi doreşte de multă vreme să lucreze cu Mircea Lucescu. "Il Luce" este cunoscut pentru modul în care lucrează cu tinerii şi cum reuşeşte să "producă" fotbalişti de calitate.

Mircea Lucescu a ţinut un discurs în vestiarul FCSB, în 2019, la rugămintea lui Gigi Becali

În 2019, Mircea Lucescu i-a dat o mână de ajutor lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a rugat pe "Il Luce" să ţină un discurs în vestiarul echipei înaintea unui meci cu Mlada Boleslav din preliminariile Europa League. Lucescu le-a vorbit lui Tănase şi compania în vestiarul de la Giurgiu, dar meciul FCSB - Mlada s-a terminat 0-0. Calificarea roş-albaştrilor a venit în meciul retur, 1-0 după un gol marcat de Ionuţ Panţîru.

Afla mai multe despre: gigi becali mircea lucescu fcsbmircea lucescu gigi becali fcsbfcsb mircea lucescu gigi becaligigi becali mircea lucescumircea lucescuf csb 

viewscnt
Articole similare