Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală. Gigi Becali i-a trimis oferta unui jucător care a evoluat în Bundesliga şi ieri a primit răspunsul

Nebunie totală. Gigi Becali i-a trimis oferta unui jucător care a evoluat în Bundesliga şi ieri a primit răspunsulgalerie foto

Superliga

Comentarii

Un jucător care a ieşit de patru ori campion în Elveţia şi a câştigat Cupa Africii a fost curtat de FCSB şi CFR Cluj, dar a semnat cu Viitorul.

Jacques Zoua a fost prezentat oficial la Viitorul, însă a avut şi alte oferte. Liber de contract după ce s-a despărţit de Astra, atacantul de 28 de ani a preferat totuşi să meargă la echipa deţinută şi antrenată de Gică Hagi. Însă footmercato.net oferă o informaţie pe surse, cum că Zoua a fost dorit atât de FCSB, cât şi de CFR Cluj. Sursa citată nu explică însă şi motivele pentru care atacantul camerunez a ales Viitorul.



Cât despre CV-ul lui Jacques Zoua, acesta iese în evidenţă pentru orice echipă din România. Atacantul camerunez a jucat pentru echipe precum FC Basel, Hamburg, FC Kaiserslautern sau GFC Ajaccio. Are 27 de apariţii în Bundesliga, 31 în Ligue 1 şi a câştigat de patru ori titlul cu FC Basel şi de două ori Cupa Elveţiei. De asemenea, are 26 de selecţii la naţionala Camerunului, alături de care a câştigat Cupa Africii, în 2017.

Afla mai multe despre: jacques zoua 

viewscnt
Articole similare