Experiențe împreună.
You are here:

Nebunie totală în Liga I. Becali, ofertă de nerefuzat pentru Budescu. FCSB dă marea lovitură pe piaţa transferurilor

Nebunie totală în Liga I. Becali, ofertă de nerefuzat pentru Budescu. FCSB dă marea lovitură pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

FCSB a trecut peste startul dezamăgitor de sezon pe care l-a avut în vara acestui an, iar acum echipa patronată de Gigi Becali a revenit în lupta pentru titlu.

Deşi în luna august, după primele şapte etape disputate în Liga I, FCSB era pe ultimul loc în clasament, venirea lui Bogdan Argeş Vintilă a revitalizat-o pe vicecampioana României, care a început să lege victoriile în campionat. În momentul de faţă, roş-albaştrii sunt la şapte puncte în spatele liderului Astra, însă giurgiuvenii au un meci mai mult disputat faţă de FCSB.

Pentru a fi sigur că nu mai ratează din nou titlul, ultimul fiind câştigat în 2015, Gigi Becali vrea să investească serios în următoarea perioadă de transferuri şi speră să realizeze transferuri care să-l ajute pe Bogdan Argeş Vintilă să se impună în Liga I.

Becali, lovitură nebună. FCSB pregăteşte marea lovitură în Liga I

Pentru a le lua faţa rivalelor Universitatea Craiova şi CFR Cluj, FCSB e pregătită să îl readucă pe Constantin Budescu în tricoul roş-albatru şi, totodată, să o slăbeascu şi pe Astra. Mijlocaşul de 30 de ani a revenit de trei luni la gruparea giurgiuveană şi are deja şase goluri marcate şi şase pase decisive în cele 12 meciuri jucate.

Astfel, Gigi Becali vrea cu orice preţ să-l aducă înapoi la FCSB pe Budescu. În ciuda faptului că Ioan Niculae a declarat că niciun jucător de la Astra nu este de vânzare, patronul roş-albaştrilor a pregătit o ofertă de nerefuzat. Conform sport.ro, Becali i-a propus şefului Astrei un schimb de jucători. 

Latifundiarul din Pipera îi vrea pe Budescu şi pe Valentin Gheorghe şi e dispus să renunţe la o mulţime de jucători. Ioan Niculae îşi poate alege câţi fotbalişti doreşte dintre cei aflaţi pe lista neagră de la FCSB: Stan, Salomao, Moutinho, Tsoumou, Belu, Simion, Horşia, Şut şi Ion (ultimii trei fiind deja împrumutaţi la alte echipe din Liga I). În funcţie de câţi jucători va lua la Astra, Gigi Becali ar putea oferi şi o sumă de bani pentru aducerea la pachet a lui Budescu şi Gheorghe.

  • 4 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare