Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală în ultimele etape din playoff! Sponsorul lui CFR Cluj, primă imensă pentru ca Poli Iaşi s-o încurce pe FCSB: ”Ei decid ce fac”

Nebunie totală în ultimele etape din playoff! Sponsorul lui CFR Cluj, primă imensă pentru ca Poli Iaşi s-o încurce pe FCSB: ”Ei decid ce fac”

Superliga

Comentarii

Ultimele etape din playoff aduc aceleaşi practici dubioase cu care Liga I s-a confruntat în anii de tristă amintire pentru fotbalul din prima ligă românească. Astfel, înainte de meciul Poli Iaşi - FCSB, rivalii de la CFR Cluj au trecut la acţiune. Nici roş-albaştrii nu stau cu mâinile-n sân.

Cotnari, sponsor oficial al celor de la Poli Iaşi şi CFR Cluj, le-a transmis fotbaliştilor antrenaţi de Flavius Stoican că vor avea parte de prime imense în meciul cu FCSB.

Vor fi 20.000 de euro pentru un succes şi 10.000 de euro pentru un rezultat de egalitate, după cum scrie gsp.ro. ”Au prime 20.000 de euro la victorie şi 10.000 de euro la egal. Eu le dau banii şi ei fac ce vor cu ei. Nu mai e treaba mea", este mesajul lui Constantin Deleanu, preşedintele Consiliului Director de la Cotnari.

În toată această perioadă, nici FCSB n-a jucat mai... moral. Echipa lui Gigi Becali a trimis o ofertă pentru Kamer Qaka, cel mai bun fotbalist de la Poli Iaşi.

Aseară, târziu, am primit o ofertă din partea FCSB pentru Qaka”, spunea Flavius Stoican la conferinţa de presă susţinută înainte de confruntarea cu FCSB.

Poli Iaşi - FCSB se joacă luni, de la 20:45, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbiasicfrsponsorprimeplayoffliga 1 

viewscnt
Articole similare