Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală într-un meci din MLS. Nici arbitrul şi nici cele două formaţii nu cunoşteau regulamentul!

Nebunie totală într-un meci din MLS. Nici arbitrul şi nici cele două formaţii nu cunoşteau regulamentul!

Fotbal

Comentarii

Orlando City a câştigat în play-off cu New York City după loviturile de la 11 metri după un final cum nu prea vezi

Meciul a avut nevoie de lovituri de la 11 metri după ce s-a terminat cu scorul de 1-1 timpul regulamentar de joc. Finalul loviturilor de la 11 metri a fost un adevărat haos. Pedro Gallese de la Orlando City a reuşit să apere ultima lovitură de la 11 metri, moment în care toţi jucătorii formaţiei au început să se bucure pe teren. Centralul însă a întros execuţia deoarece conform noului regulament, portarul trebuie să stea măcar cu un picior pe linia porţii, lucru pe care Gallese nu l-a făcut. Pentru aceeaşi fază, Gallese a primit şi un al 2-lea cartonaş galben şi a fost eliminat de central.

Problema este că noul regulament prevede că pentru prima abatere de genul acesta a portarului, se acordă doar avertisment verbal, după care cartonaş. De asemenea, tot noul regulament prevede faptul că avertismentele cu cartonaşe galbene primite de jucători în timpul meciului nu mai sunt valabile la loviturile de departajare. În situaţia de faţă, Gallese nu ar fi trebui să primească cartonaş galben, dar chiar dacă l-a primit până la urmă, acesta nu ar fi trebuit eliminat.

În locul lui Galesse, în poartă a intrat rezerva Brian Rowe. Finalul amuzant nu s-a încheiat aici. Chiar înainte ca Rowe să încerce să apere penalty-ul, din camera VAR arbitrul a fost anunţat că schimbarea de portari nu este permisă aşa că Rowe s-a întros pe banca de rezerve iar în poartă a intrat fundaşul Rodrigo Schlegel. Acesta nu a reuşit să apere, iar Orlando a ratat următoarea lovitură de la 11 metri.

Nebunia a continuat când Schlegel a reuşit să apere următoarea lovitură de la 11 metri, moment în care din nou toţi jucătorii lui Orlando au început să se bucure pe teren. Doar că scorul era 5-5. În cele din urmă, Orlando a câştigat partida după lovitura transformată de Benji Michel. A 3-a oară a fost cu noroc pentru Orlando.

 

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: mls 

viewscnt
Articole similare