Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală! La ce echipă l-a propus Mendes pe Cristiano Ronaldo, înainte de Juventus: ”Riscau să intre în faliment”

Nebunie totală! La ce echipă l-a propus Mendes pe Cristiano Ronaldo, înainte de Juventus: ”Riscau să intre în faliment”

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo este protagonistul transferului verii, de la Real Madrid la Juventus, pentru 105 milioane de euro. Corriere dello Sport notează însă în ediţia sa tipărită de astăzi că super starul portughez putea ajunge în această vară tot în Serie A, dar la Napoli, acolo unde a fost propus iniţial de agentul său, Jorge Mendes. Transferul a picat pentru că napoletanii nu-şi permiteau să achite toate costurile mutării.

Pe urmele lui Diego Maradona. Cristiano putea ajunge la Napoli dacă planul iniţial al agentului său se concretiza în această vară. Datorită relaţiei sale foarte apropiate cu Carlo Ancelotti, fostul său antrenor de la Real Madrid şi noul antrenor al napoletanilor, Cristiano ar fi răspuns pozitiv provocării, însă transferul nu s-a putut realiza pentru că gruparea napoletană nu şi-a permis transferul.

Mai concret, tranzacţia ar fi costat-o pe Napoli 350 de milioane de euro, în timp ce fotbalistul ar fi păstrat 100% din drepturile sale de imagine. Corriere dello Sport notează că o astfel de mutare, atât de costisitoare, ar fi putut duce la falimentul grupării napoletane.

Cristiano Ronaldo a ajuns până la urma la Juventus Torino, club care a profitat imediat de sosirea super starului lusitan, pentru că acţiunile sale la bursă au crescut cu 16% în chiar prima zi de când transferul a fost oficial confirmat. Ronaldo va încasa un salariu de 30 de milioane de euro la Torino şi va păstra o mare parte din drepturile sale de imagine. Deţinătorul Balonului de Aur va fi prezentat oficial la Juventus luni, evenimentul urmând să aibă loc la stadionul grupării italiene, informează Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridjuventusnapoli 

viewscnt
Articole similare