Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie TOTALĂ la FCSB. Şedinţă de urgenţă convocată de Gigi Becali. Cinci jucători, OUT dintr-un singur foc

Nebunie TOTALĂ la FCSB. Şedinţă de urgenţă convocată de Gigi Becali. Cinci jucători, OUT dintr-un singur foc

FCSB

Comentarii

FCSB este implicată în lupta pentru titlu în actuala stagiune, însă Gigi Becali a început deja să-şi pregătească noul sezon.

FCSB este lider în Liga I, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, şi la şapte lungimi în faţa Universităţii Craiova. Cu şanse reale în cursa pentru titlu, roş-albaştrii se pregătesc şi pentru noua stagiune, iar Gigi Becali şi-a anunţat oamenii din staff despre plecările din vară.

În urma unor discuţii purtate cu Toni Petrea şi cu Mihai Stoica, patronul roş-albaştrilor a luat decizia de a se despărţi de cinci jucători la finalul actualului sezon. Cu doar două meciuri jucate în această stagiune, Aristidis Soiledis are zilele numărate la FCSB.

Pe lângă fundaşul stânga grec, Gigi Becali vrea să renunţe şi la cel mai vechi jucător din lot. Aflat la gruparea roş-albastră încă din 2012, Lucian Filip îşi va încheia contractul în vară, iar Gigi Becali n-are de gând să vină cu o ofertă de prelungire.

De altfel, Valentin Creţu a fost sărit din schemă în ultimele partide, astfel că patronul roş-albaştrilor îl va lăsa să plece liber de contract pe fundaşul de 32 de ani. În cele din urmă, lista plecărilor din vară este închisă de cei doi atacanţi, Ante Vukusic şi Alexandru Buziuc.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare