Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală la Madrid! Tottenham vrea să aducă un "galactic", Realul a cerut 700 de milioane de euro

Nebunie totală la Madrid! Tottenham vrea să aducă un "galactic", Realul a cerut 700 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a şocat lumea fotbalului vara trecută, atunci când l-a vândut pe Cristiano Ronaldo la Juventus pentru puţin peste 100 de milioane de euro, dar adevărata bombă pe piaţa transferurilor ar putea fi dată în această vară de gruparea Merengue.

În cadrul emisiunii El Chiringuito din Spania, a fost dezvăluită informaţia că Tottenham Hotspur s-a interesat de serviciile lui Marco Asensio şi chiar mai mult decât atât, a intrat în contact cu Real Madrid, dar clubul răspunsul clubului din Madrid a anulat orice speranţă a lui Mauricio Pochettino de a avea un "galactic" din sezonul viitor. 

700 de milioane de euro a cerut Real Madrid în schimbul fotbalistului de 23 de ani, adică exact cât este actuala clauză stipulată în contractul acestuia. Asensio, care a avut un sezon mai slab în precedenta stagiune, marcând un singur gol şi oferind şase assist-uri în La Liga, mai are contract cu gruparea de pe "Santiago Bernabeu" până în 2023. 

AU MAI FOST REFUZATE OFERTE

Horacio Gaggioli, agentul fotbalistului spaniol Marco Asensio a dezvăluit pentru ESPN că situaţia lui Marco Asensio rămâne una incertă, dar şi că gruparea iberică a respins oferte uriaşe pentru tânărul său fotbalist.  La finalul sezonului trecut, fotbalistul originar din Insulele Baleare a fost tentat cu oferte uriaşe, extrem de interesante chiar şi pentru un club ca Real Madrid. A confirmat-o chiar Gaggioli în aceeaşi intervenţie de la ESPN: ”Anul trecut, Real Madrid a respins oferte de 180 de milioane de euro pentru el”.

CUMPĂRAT DE REAL PENTRU O SUMĂ INFIMĂ 

2015 a fost anul în care tânărul jucător născut în Palma de Mallorca a ajuns la Real Madrid, în schimbul sumei de doar 3,5 milioane de euro, care a intrat în conturile echipei locale. O scurtă perioadă, Asensio a fost împrumutat la Espanyol Barcelona, acolo unde a evoluat şi sub comanda lui Costel Gâlcă. 

80 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt. 

Afla mai multe despre: marco asensioreal madridtransfer rea 

viewscnt
Articole similare