Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală la revenirea lui Dan Carter în Noua Zeelandă. Fanii au uitat de coronavirus şi s-au înghesuit la casele de bilete pentru meciul de duminică

Nebunie totală la revenirea lui Dan Carter în Noua Zeelandă. Fanii au uitat de coronavirus şi s-au înghesuit la casele de bilete pentru meciul de duminică

Rugby

Comentarii

Aproximativ 35.000 de spectatori sunt aşteptaţi duminică, pe stadionul Eden Park din Auckland, cu ocazia meciului de rugby care va marca revenirea starului Dan Carter în Noua Zeelandă, la echipa locală Blues, care va înfrunta înfrunta echipa Hurricanes, informează L'Equipe.

După ce Noua Zeelandă a pus capăt, începând de luni, limitării numărului de persoane în locurile publice, inclusiv pe stadioane, conducătorii lui Auckland Blues au anunţat că se aşteaptă ca circa 35.000 de spectatori să ia loc în tribune la jocul din acest weekend, pentru care s-au vândut deja 20.000 de bilete până marţi.

Dan Carter, dublu câştigător al Cupei Mondiale de rugby (2011, 2015) cu selecţionata All Blacks, a anunţat săptămâna trecută că a semnat un contract cu Auckland Blues, pentru a disputa Super Rugby Aotearoa, un campionat care reuneşte francizele din Noua Zeelandă.

Desemnat de trei ori cel mai bun jucător al lumii (2005, 2012, 2015), Dan Carter nu a mai evoluat în Noua Zeelandă după retragerea sa internaţională, în 2015, când a plecat în Franţa, unde a jucat pentru echipele Perpignan şi Racing 92 Paris. El s-a despărţit în luna aprilie de echipa japoneză Kobelco Steelers, după ce campionatul nipon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul jucător al lui Canterbury Crusaders, grupare la care a evoluat timp de 13 ani şi alături de care a cucerit trei titluri în Super Rugby, este în continuare deţinătorul recordului de puncte marcate în această competiţie (1.708).

Starul neozeelandez, cu 112 selecţii pentru All Blacks, a câştigat în 2018 titlul în liga japoneză cu echipa din Kobe. La Auckland Blues, el va îndeplini rolul de rezervă de lux pentru Beauden Barrett, cel care i-a succedat în postul de număr 10 în naţionala Noii Zeelande.

Afla mai multe despre: dan carter 

viewscnt
Articole similare