Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie TOTALĂ pe piaţa transferurilor! Becali a rămas fără cuvinte: "Să îl luăm acum la FCSB". Mutare fabuloasă la un club uriaş din Europa

Nebunie TOTALĂ pe piaţa transferurilor! Becali a rămas fără cuvinte: "Să îl luăm acum la FCSB". Mutare fabuloasă la un club uriaş din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB are din nou mari probleme în centrul defensivei, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimele sezoane, iar Gigi Becali speră să dea lovitura cu două transferuri importante în vara acestui an.

Virgil Ghiţă şi Andrei Chindriş sunt cei doi fundaşi centrali doriţi insistent de FCSB pentru a-şi întări defensiva în sezonul următor al Ligii I. Gigi Becali negociază intens pentru aducerea celor doi jucători de la FC Viitorul şi de la FC Botoşani, însă finanţatorii celor două cluburi nu sunt dispuşi să renunţe prea uşor la Ghiţă şi la Chindriş.

De altfel, Gigi Becali a mai dorit insistent fundaşi centrali, de-a lungul timpului, de FC Botoşani şi a ratat transferurile, iar cea mai mare pierdere e clar că încă rămâne Michael Ngadeu. Campion al Africii, cu naţionala Camerunului, în 2017, fundaşul central a impresionat în Liga I la gruparea moldoveană şi a fost în fruntea listei de transferuri a celor de la FCSB în mai multe perioade de mercato.

Becali l-a vrut la FCSB. Ngadeu e aproape de Lyon

”Îmi aduc aminte de Ngadeu, când eram la FCSB. Am zis mereu să îl luăm, când a fost Gâlcă, tot la fel. Când a venit Mirel, tot la fel. Să îl luăm! Să îl luăm! Ne-au cerut cerut un milion pe el, nu mai ştiu exact” , a recunoscut Dică, în exclusivitate pentru Telekom Sport, în 2019.

Până la urmă, FC Botoşani l-a vândut pe Ngadeu, în vara lui 2016, cu 1,4 milioane de euro la Slavia Praga. După trei ani petrecuţi în Cehia, fundaşul central camerunez a semnat cu Gent, unde a devenit jucător de bază la echipa din Belgia. Astfel, în urma evoluţiilor bune din acest sezon, Ngadeu a ajuns pe lista de transferuri a unui club uriaş din fotbalul european.

Conform presei din Franţa, Michael Ngadeu i-a convins pe şefii lui Olympique Lyon, club care e pregătit să plătească 10 milioane de euro pentru aducerea fundaşului central camerunez.

  • 4,5 milioane de euro este cota lui Ngadeu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 4 goluri a marcat fundaşul central în cele 42 de meciuri jucate pentru Gent în actualul sezon

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecaliliga 1 

viewscnt
Articole similare