Experiențe împreună.
You are here:

Nebunie TOTALĂ! Se naşte un nou GIGANT în fotbal. Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, transferaţi la pachet: "Vrem titlul"

Nebunie TOTALĂ! Se naşte un nou GIGANT în fotbal. Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, transferaţi la pachet: "Vrem titlul"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi îşi pot încheia cariera împreună, la aceeaşi echipă, scrie presa internaţională.

"Tot aud că va fi un transfer de mari proporţii, la un moment dat, iar Ronaldo şi Messi sunt numele pe care le aud cel mai des. Ar fi incredibil pentru fotbalul din SUA, iar dacă există cineva care are profilul global pentru a transforma acest vis în realitate acela este David Beckham", a declarat Adrian Heath, antrenorul echipei Minnesota United, într-un interviu acordat Daily Mail.

LA Galaxy, de asemenea variantă pentru Cristiano Ronaldo şi Leo Messi

Antrenorul englez consideră că, în cazul în care Beckham nu reuşeşte să îi aducă pe Cristiano Ronaldo şi Leo Messi la Miami, o altă posibilă destinaţie pentru cele două staruri ar putea fi Los Angeles. "Pentru Ronaldo şi Messi, două destinaţii pot fi Los Angeles şi Miami, dar, ţinând cont de relaţia pe care Beckham o are cu ambii jucători, îi văd jucând doar la Miami".

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze la Juventus, echipă cu care mai are contract până în 2022. 11 meciuri consecutive cu gol marcat are starul portughez, în Serie A, record în istoria competiţiei. La rândul său, Leo Messi împlineşte 33 de ani vara viitoare, atunci când va intra în ultimul an de contract cu FC Barcelona. Starul argentinian este, de asemenea, într-o formă de zile mari, la ultima apariţie reuşind patru goluri, în succesul cu Eibar, 5-0.

Inter Miami debutează în martie în MLS

Echipa lui David Beckham va debuta în MLS în martie, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion.

Oraşul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 şi 2021 pe stadionul Lockhart, cu o capacitate de 18.000 de locuri.

David Beckham şi ceilalţi acţionari ai clubului vor finanţa între timp construcţia unui nou stadion, Miami Freedom Park, în apropierea aeroportului din Miami. Lockhart Stadium va fi folosit după trecerea pe noua arenă ca bază de pregătire.

"Ambiţia noastră este să câştigăm campionatul încă din primul an, în cel de-al doilea fiind chiar obligatoriu", a declarat antrenorul echipei Inter Miami, David Alonso.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe