Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală. Un club din Liga 1 face în iarnă cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Nebunie totală. Un club din Liga 1 face în iarnă cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc

Superliga

Comentarii

AS Roma se pregăteşte în iarnă să se despartă de mai mulţi jucători şi unul dintre ei este Diego Perotti, cel care joacă pe acelaşi post cu Florinel Coman. Daily Mail a scris în urmă cu două săptămâni că mijlocaşul FCSB-ului este dorit de AS Roma.

Clubul din capitala Italiei nu are un sezon strălucit şi ocupă doar locul 6 în Serie A, cu 22 de puncte acumulate în 12 etape. Site-ul romanews.eu scrie că Gianluca Petrachi - directorul sportiv al lui AS Roma - va face în iarnă mai multe schimbări în echipă, astfel încât partea a doua a sezonului să fie mai aproape de ce îşi doresc suporterii.

Printre altele, AS Roma caută să transfere în iarnă un fundaş central, un apărător stânga şi un mijlocaş stânga. De asemenea, va încerca să-i vândă pe Juan Jesus (fundaş central) şi pe Diego Perotti (mijlocaş stânga). Pe lista cu jucătorii care ar urma să sosească în iarnă la Roma ar putea fi şi Florinel Coman, cel care joacă pe postul lui Diego Perotti şi care este monitorizat de mai mult timp de echipa italiană.

De altfel, presa italiană a scris că mijlocaşul FCSB-ului a fost monitorizat chiar de Gianluca Petrachi şi că acesta ar vrea să-l transfere în iarnă, în condiţiile în care este urmărit şi de alte echipe mari din Europa. Rămâne însă de văzut dacă AS Roma va accepta pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali, care cere în schimbul lui Coman cel puţin 20 de milioane de euro.

  • 9,8 milioane de euro este suma pe care a plătit-o Anderlecht pentru transferul lui Nicolae Stanciu. Este cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare