Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nebunul” Bielsa s-a uitat la CFR Cluj - Dinamo Zagreb şi a remarcat un jucător. Suma de transfer ar fi uriaşă în istoria clubului

”Nebunul” Bielsa s-a uitat la CFR Cluj - Dinamo Zagreb şi a remarcat un jucător. Suma de transfer ar fi uriaşă în istoria clubului
Comentarii

Marcelo Bielsa, managerul lui Leeds United, a urmărit meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Zagreb şi a remarcat un jucător de doar 18 ani. Potrivit presei din Anglia, Leeds vrea să plătească 20 de milioane de euro pentru transferul Josko Gvardiol.

Un jucător care a evoluat în CFR Cluj - Dinamo Zagreb, (2-2 după prelungiri, calificare pentru echipa croată la penalty-uri), în preliminariile Champions League, a fost remarcat de celebrul Marcelo Bielsa. Ziariştii englezi susţin că Leeds United este dispusă să plătească nu mai puţin de 20 de milioane de euro. 

Marcelo Bielsa a remarcat un jucător din CFR - Dinamo Zagreb. Suma de transfer, uriaşă

”Fundaşul central a jucat 66 de minute pentru echipa sa, în preliminariile Champions League, contra lui CFR Cluj, pe 26 august evoluţia sa a fost suficient de convingătoare pentru managerul lui Leeds”, scriu cei de la leeds-live.co.uk. 
Potrivit jurnaliştilor englezi, Marcelo Bielsa l-a urmărit pe tânărul Josko Gvardiol în CFR Cluj - Dinamo Zagreb şi tânărul fundaş central l-a convins. Interesant este că jucătorul de 18 ani nu a fost titular în meciul cu CFR Cluj. El a intrat în minutul 54, în locul lui Gavranovic, după ce fundaşul Theophile-Catherine a fost eliminat în minutul 51. 
În ciuda vârstei, Gvardiol a avut o evoluţie foarte bună şi a transformat ultimul penalty din seria de lovituri de departajare. Acum, Leeds United, echipă care a promovat în Premier League, vrea să plătească 20 de milioane de euro pentru transferul său. Iniţial, Marcelo Bielsa dorea să-l cumpere pe Ben White, însă negocierile cu Brighton au picat. 

La doar 18 ani, Josko Gvardiol prinde un super transfer şi intră în istoria lui Dinamo Zagreb

Ziariştii englezi susţin că transferul lui Josko Gvardiol la Leeds United are şanse foarte mari să se realizeze. Mai ales că este vorba despre o sumă importantă de bani. Cu 20 de milioane de euro, Gvardiol ar deveni al patrulea cel mai scump jucător din istoria lui Dinamo Zagreb.
De altfel, campioana Croaţiei este cunoscută pentru faptul că reuşeşte să promoveze şi apoi să vândă jucători pe sume de transfer impresionante pentru această zonă din fotbalul european. Cel mai scump transfer din istoria lui Dinamo Zagreb este Marko Pjaca, cel care în 2016 a fost cumpărat de Juventus Torino cu 23 de milioane de euro.
 
TOP 5 cele mai scumpe transferuri din istoria lui Dinamo Zagreb:
Marko Pjaca - 23 milioane de euro, Juventus Torino, 2016
Dani Olmo - 21 de milioane de euro, RB Leipzig, 2019
Luka Modric - 21 de milioane de euro, Tottenham, 2008
Filip Benkovic - 14,5 milioane de euro, Leicester, 2018
Marko Bog - 13,5 milioane de euro, Napoli, 2017. 
 
Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: josko gvardiol. 

viewscnt
Articole similare