Experiențe împreună.
You are here:

"Nebunul" Kyrgios nu s-a abţinut! Replica FABULOASĂ pentru Kerber, după ce aceasta a jignit-o pe Bianca Andreescu: "Acum postezi asta!?"

"Nebunul" Kyrgios nu s-a abţinut! Replica FABULOASĂ pentru Kerber, după ce aceasta a jignit-o pe Bianca Andreescu: "Acum postezi asta!?"galerie foto

Tenis

Angelique Kerber şi Bianca Andreescu au fost implicate într-un conflict după ce la finalul partidei directe de la Miami Open, câştigată în trei seturi de sportiva din Canada, fostul lider WTA a acuzat-o pentru comportamentul "melodramatic" avut în timpul meciului.

În timp ce se îndrepta spre fileu pentru a da mâna cu Andreescu, Kerber i-a transmis: "You are the biggest drama queen ever!" (Trad. Eşti cea mai mare regină a dramei din istorie!). (AICI VIDEO CU MOMENTUL)

Andreescu a acuzit cuvintele sportivei din Germania, dar nu a dorit să toarne gaz pe foc şi a replicat cu eleganţă: "A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine".

Kyrgios, replică pentru Kerber

La câteva ore după meci, Angelique Kerber a revenit cu o postare pe Twitter, în care ţinea să o felicite pe Andreescu pentru o victorie "meritată".

"O bătălie dură aseară la Miami! Felicitări Biancăi pentru o performanţă excelentă şi o victorie binemeritată!", scris Kerber, numai pentru a primi imediat o replică tăioasă din partea excentricului Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversaţi jucători din circuitul ATP.

"Bruh... ai spus că e o "Drama Queen", iar acum postezi asta :) :) :)", a scris Kyrgios, iar reacţia sa a strâns mai multe aprecieri decât postarea iniţială a lui Kerber.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta