Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Necunoscutul pe care se bat granzii Europei. Cine este Joelson Fernandes, fotbalist care poate declanşa un război între Real şi Barca

Necunoscutul pe care se bat granzii Europei. Cine este Joelson Fernandes, fotbalist care poate declanşa un război între Real şi Barca

FC Barcelona

Comentarii

Atât Real Madrid, cât şi FC Barcelona, sunt interesate de transferul promiţătorului jucător Joelson Fernandes de la Sporting.

Spaniolii scriu că Real Madrid şi FC Barcelona se luptă pentru semnătura ”noului Cristiano Ronaldo”. Numele său este Joelson Fernandes şi joacă la Sporting Lisabona, acolo unde a început să joace şi cel mai mare fotbalist din istoria Portugaliei.

Doar că Barca şi Real nu sunt singurele care se luptă pentru Joelson. Portughezii scriu că puştiul minune este monitorizat de Liverpool şi Arsenal, iar Juventus ar fi avut deja o rundă de discuţii cu Sporting pentru el.

Aripa stângă evoluează încă la Sporting U23, acolo unde în actuala stagiune are cinci goluri marcate în 28 de meciuri. Impresionează prin tehnica sa în regim de viteză, dar şi prin viteză şi pasa decisivă. Născut în februarie 2003, Joelson Mendes Mango Fernandes are doar 17 ani. Deşi originile sale sunt în  Guinea-Bissau, fotbalistul joacă pentru naţionala U17 a Portugaliei.

Sporting nu vrea să renunţe atât de uşor la Joelson, fotbalist pentru care Juventus ar fi oferit deja 16 milioane de euro, scrie presa din Portugalia.

Afla mai multe despre: joelson fernandes 

viewscnt
Articole similare