Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Necunoscutul transformat în erou. Brandon Williams este noul star al lui Manchester United

Necunoscutul transformat în erou. Brandon Williams este noul star al lui Manchester United

Manchester United

Comentarii

Brandon Paul Brian Williams are doar 19 ani, dar îşi face încet, încet, loc în istoria lui Manchester United

Brandon Williams a marcat în partida cu Sheffield United primul său gol oficial pentru gruparea de pe Old Trafford. În vârstă de 19 ani (abia împliniţi), Brandon Paul Brian Williams s-a născut chiar în Manchester şi evoluează ca fundaş stânga.

La 19 ani şi 82 de zile, el a devenit cel mai tânăr marcator al sezonului din Premier League. Pentru doar câteva minute, până când Mason Greenwood (18 ani), coechipierul său, a punctat şi el. Nu a schiţat nici măcar un zâmbet după golul marcat, iar primul său semn a îndemnat la joc şi la victorie. Williams i-a cucerit deja pe fanii lui Manchester United, care îl vor titular de aici încolo în flancul stâng.

Puştiul este momentan internaţional U20 al Angliei, naţională pentru care a bifat patru selecţii. Debutul în Premier League şi l-a făcut pe 20 octombrie în duelul cu FC Liverpool de pe Old Trafford. Cu o lună mai devreme debutase pentru Manchester United într-un meci din Cupa Ligii Angliei cu Rochdale. Acum, a marcat la cel de-al patrulea său meci pentru ”diavoli” primul său gol. Contra lui Sheffield a bifat un procentaj de 100% la dueluri aeriene câştigate, a recuperat 7 mingi utile, a blocat trei centrări, a câştigat două din cele trei tacklinguri încercare şi a impresionant prin acurateţea paselor (82%). Pentru Brandon Williams, dar şi pentru Manchester United, viitorul sună tare bine!

Afla mai multe despre: brandon williams 

viewscnt
Articole similare