Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedelcearu, printre fotbaliştii ameninţaţi de patron! "Idioţilor, vă dau afară!". Scandal uriaş la AEK Atena, echipa românului

Nedelcearu, printre fotbaliştii ameninţaţi de patron! "Idioţilor, vă dau afară!". Scandal uriaş la AEK Atena, echipa românului

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu are parte de o situaţie complicată la AEK Atena, acolo unde echipa a suferit o înfrângere drastică în faţa rivalei Olympiakos, scor 1-5, catalogată de patron drept o ruşine care nu a mai fost trăită în ultimii 40 de ani.

Duminică, AEK Atena a primit-o pe teren propriu pe Olympiakos. Oaspeţii au dus scorul la 4-0 până la finalul primei reprize, iar la finalul celor 90 de minute s-a făcut 5-1 pentru Olympiakos. Rezultatul şi jocul i-au înnebunit pe ultraşii echipei din Atena, dar şi pe patronul Dimitris Melissanidis. 

Ionuţ Nedelceau şi colegii de la AEK Atena, făcuţi praf de patron

Ionuţ Nedelcearu a început ca rezervă meciul cu rivala, dar a fost introdus în a doua repriză, în minutul 64, atunci când scorul era 4-0 pentru Olympiakos. 

A doua zi, patronul lui AEK i-a băgat în şedinţă pe jucători şi nu a ţinut cont de nimic: ”Clubul ăsta n-a mai trăit o asemenea ruşine în ultimii 40 de ani. Veţi trăi cu asta toată viaţa voastră. Trebuie să vă fie mare ruşine pentru asta, idioţilor! Normal, şi eu sunt vinovat, poate sunt primul care trebuie învinuit, dar eu ştiu ce am greşit şi voi interveni imediat.

Voi schimba tot ca AEK să ajungă unde îi e locul. Dacă trebuie, vă dau afară pe toţi şi aduc alţii! Nimic nu va rămâne aşa, înţelegeţi! În vară se va schimba totul. 

Mai aveţi 10 meciuri, doar voi puteţi schimba situaţia, e în mâinile voastre. Vreau să văd ceva. Doar cei care merită, care arată că merită, care joacă cu suflet vor rămâne”, a declarat patronul clubului AEK, conform Sport-fm.gr

Dimitris Melissanidis nu are de gând să schimbe antrenorul: ”Antrenorul vostru e Manolo, el va continua, chiar dacă nu sunt de acord, şi o spun aici, în faţa voastră, cu declaraţiile pe care le-a făcut în public (n.r. a criticat jucătorii). Dacă avem ceva de spus, să o spun aici!”, a mai spus patronul lui AEK. 

Olympiakos e lider în clasament, cu 73 de puncte, pe locul secund fiind Aris, cu 54 de puncte. AEK e pe locul al cincilea, cu 48 de puncte, în timp ce Laszlo Boloni e pe locul al patrulea cu Panathinaikos, cu 49 de puncte. 

Fundaşul naţionalei României, Ionuţ Nedelcearu, a fost cumpărat de AEK în 2020, în schimbul sumei de 550.000 de euro şi mai are contract cu elenii până în 2024. 

  • 18 meciuri are Nedelcearu în campionatul Greciei, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: ionut nedelcearuionut nedelcearu aek atenapatron aek atenaaek atena olympiakos 

viewscnt
Articole similare