Experiențe împreună.
You are here:

Nedelcearu promite să se facă băiat cuminte: "Nu va mai fi niciun episod ca acesta"

Nedelcearu promite să se facă băiat cuminte: "Nu va mai fi niciun episod ca acesta"

Fotbal intern

Dinamo s-a impus uşor la Mediaş, scor 3-0 şi s-a apropiat la un punct de Astra, echipa de pe locul 6.

Ionuţ Nedelcearu, unul dintre dinamoviştii care au fost centrul scandalului de dinaintea meciului cu Aerostar, din Cupă, promite să stea departe de astfel de evenimente.

"Aveam nevoie de victorie pentru moral şi încredere. Ne-am făcut meciul uşor. Nu mai contează ce a fost, e momentul zero, aşa cum ne-a spus şi Mister în vestiar.

Pentru mine n-a fost o perioadă prea bună. Eu încerc să fiu puternic. Eu îmi văd de treabă, nu mai contează ce a fost. Toţi am învăţat şi nu se va mai repeta. Ştiu că am mai zis-o, dar nu va mai fi niciun episod ca acesta. Dacă am mai face aşa ceva, cariera noastră ar fi închisă", a spus Nedelcearu la Telekom Sport.

Paul Anton, căpitanul lui Dinamo, e alături de colegii săi care au fost intens criticaţi:

"E un moment bun, am câştigat şi ne-am liniştit un pic, ne-am apropiat de play-off. Eu am încredere în echipă, în colegi, în antrenori că putem avea rezultate bune. Era normal ca noi să fim alături de cei tineri, chiar dacă au greşit. Am demonstrat că avem caracter şi am câştigat".
 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.