Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedelcearu ştie cum poate obţine România calificarea la Euro 2020. Ce exemplu a dat fundaşul naţionalei: "Nici atunci n-aveam nicio şansă"

Nedelcearu ştie cum poate obţine România calificarea la Euro 2020. Ce exemplu a dat fundaşul naţionalei: "Nici atunci n-aveam nicio şansă"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a fost aproape de o victorie extrem de importantă în meciul cu Norvegia. Mitriţă a deschis scorul în minutul 62, însă nordicii au egalat prin golul marcat de Sorloth, în minutul 90+2.

Acelaşi scor a fost înregistrat şi în partida dintre Suedia şi Spania. Şi tot în minutele de prelungiri au egalat oaspeţii în partida de la Stockholm. În urma acestor rezultate, pentru a merge la Euro 2020, România trebuie acum să obţină patru puncte în meciurile cu Suedia şi cu Spania.

"Trebuie să batem Suedia şi după mergem cu încredere să luăm un punct din Spania. Nu avem ce să ne reproşăm, cu toţii am dat tot ce aveam mai bun. E păcat că nu am luat toate cele trei puncte. Consider că meritam victoria, dar în fotbal se întâmplă să nu ai parte de ce îţi doreşti.

Vă daţi seama că ne va fi foarte dificil acum pentru noi. Suedia, pentru Campionatul Mondial, a eliminat Italia la baraj. Are o echipă foarte bună. Dar, dacă vrem la Euro, trebuie să demonstrăm şi să câştigăm în faţa Suediei. Cum am făcut-o şi cu tineretul, când nu ne dădea nimeni nicio şansă, am mers în Portugalia şi am câştigat. Aşa trebuie să facem şi acum, la echipa mare" , a declarat Ionuţ Nedelcearu.

Afla mai multe despre: nedelcearunorvegiaromania 

viewscnt
Articole similare