Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedelcu a devenit căpitan la FCSB, dar la echipa secundă! FCSB II a învins-o pe Rapid II

Nedelcu a devenit căpitan la FCSB, dar la echipa secundă! FCSB II a învins-o pe Rapid II

FCSB

Comentarii

FCSB a trimis din nou componenţi ai primei echipe la echipa secundă, pentru meciul din Liga 3 cu Rapid 2, scor final 3-0. Cel mai important jucător a fost Dragoş Nedelcu, cel care a fost şi căpitanul echipei la meciul cu giuleştenii.

Golurile au fost marcat în minutul 5, de tânărul Adrian Niţă, iar Buziuc a reuşit o dublă în minutele 78 şi 90+3.

FCSB II a strâs 31 de puncte în clasamentul din Liga 3, seria 4. În timp ce, Rapid 2 a rămas tot pe locul 8, cu 14 puncte.

Echipele de start din Rapid 2 - FCSB 2

  • Rapid 2: Harrison Devenish, Robert Stanici, Alexandru Catrici, Cristian Ignat, Antionio Bradu, Vlad Ghinet, Antionio Dumitrescu, Nichifor Georgescu, Andrei Culda, Dragoş Grigore, Alexandru Despa
  • Rezerve: Alexandru Tătaru, Gbi Neacşu, Bogdan Dragomir, Andrei Ioniţă, Ammanuel Ernest, Sabin Iosif, David Avanu, David Alexandru, David Iordache, Alexandru Nae
  • FCSB 2: Ştefan Târnovanu, Alexandru Nicola, Dragoş Nedelcu, Cătălin Gogor, Sorin Şerban, Gabriel Simion, Ciprian Timiş, Laurenţiu Ardelean, Adrian Niţă, Alexandru Buziuc, Alexandru Stan
  • Rezerve: Răzvan Udrea, Alexandru Pantea, Christian Tand, Jorgo Papuli, Antionio Danila, Aurel Pîrciu, Andrei Istrate, Andrei Tanasa, Andrei Pandele

Rapid 2 - FCSB 2 a început vineri, de la 15:00, într-un meci din cadrul Ligii 3, Seria 4, în care se află şi Steaua Bucureşti. De departe cel mai important nume de pe foaia de joc e cel al lui Dragoş Nedelcu, care a jucat în apărare, pe postul de fundaş, semn că Toni Petrea şi Gigi Becali continuă procesul reprofilării fotbalistului de 24 de ani. 

Dragoş Nedelcu a fost accidentat în cea mai mare parte din actualul sezon şi a fost căpitan şi la prima echipă a FCSB-ului, la primul meci jucat după recuperare. Fotbalistul a fost cumpărat de la Viitorul, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. 

În echipa de start de la FCSB 2 şi-au mai făcut loc Alexandru Buziuc şi Alexandru Stan. 

Steaua Bucureşti şi FCSB 2 se luptă pentru promovare

Din seria 4 a Ligii 3, cele mai mari şanse de a ajunge la baraj sunt Steaua Bucureşti şi FCSB 2, care vor juca un baraj, încrucişat, cu primele două locuri din serie 3. Câştigătoarele meciurilor vor juca între ele în meciul decisiv pentru promovarea în Liga 2. 

La meciul direct dintre Steaua Bucureşti şi FCSB, scor 1-1, Gigi Becali a trimis mai mulţi titulari de la prima echipă pentru a jucat împotriva "militarilor". 

Afla mai multe despre: fcsbsteaua bucurestifcsb 2fcsb 2 liga 3steaua bucuresti 

viewscnt
Alte articole
Articole similare