Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negociază Gigi Becali o nouă lovitură? ”Tentaţia şi mirajul Stelei sunt greu de gestionat”. Cine ar urma să ajungă la FCSB

Negociază Gigi Becali o nouă lovitură? ”Tentaţia şi mirajul Stelei sunt greu de gestionat”. Cine ar urma să ajungă la FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Ionuţ Panţîru pe postul de fundaş stânga, însă în continuare sunt şanse să-l ia şi pe Aristidis Soiledis, de la FC Botoşani. Marius Croitoru susţine că nu se opune transferului.

În tentativa de a transfera un fundaş stânga, Gigi Becali s-a orientat şi spre Aristidis Soiledis (28 de ani), care joacă la FC Botoşani. Între timp, la FCSB a ajuns Ionuţ Panţîru, dar Marius Croitoru nu exclude ca şi Soiledis să fie transferat:

”I-am explicat clar lui. Pentru binele lui, noi nu ne vom opune. Asta e şi strategia clubului FC Botoşani. Am adus jucători sau aducem jucători, îi repunem pe făgaşul normal, pentru că strategia e să aducem jucători cu calităţi certe, îi prindem într-un moment nefericit al carierei, pentru că asta este realitatea, atunci când au cifre nu o să vină niciodată în România. Din păcate pentru noi, Soleidis va fi o pierdere în cazul în care va dori să plece. Există posibilitatea să continue cu noi până în iarnă. Tentaţia şi mirajul Stelei sunt greu de gesionat”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croistoru 

viewscnt
Articole similare