Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negociază revenirea lui Drăguş în Liga 1. Transfer direct în fruntea campionatului pentru lupta între granzi

Negociază revenirea lui Drăguş în Liga 1. Transfer direct în fruntea campionatului pentru lupta între granzi

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul lui Standard Liege, Denis Drăguş (22 de ani), ar putea reveni în Liga 1 în această vară, după ce a jucat puţin de când a fost transferat în străinătate, în 2019. Tânărul fotbalist ar putea fi luat de o echipă în plină ascensiune.

Fotbalistul cu două meciuri pentru echipa naţională a semnat cu Standard Liege în 2019, atunci când a plecat de la Viitorul Constanţa în schimbul a 2 milioane de euro. Belgienii l-au împrumutat la Crotone, în sezonul 2020-2021, iar acum, după e a revenit în Jupiler League, a început sezonul cu un gol şi două pase decisive. În ultima etapă din campionat, românul a pasat decisiv în victoria cu Oostende, scor 1-0, vineri seara.

Denis Drăguş poate reveni în Liga 1. Ce club ar negocia transferul

Venit de la Luceafărul Bucureşti în academia lui Gică Hagi de la malul mării, jucătorul a progresat sub comanda "Regelui", care l-ar dori înapoi acum. 

Conform Ziare.com, Farul Constanţa ar fi demarat negocierile cu Standard Liege pentru împrumutul lui Denis Drăguş, unul dintre preferaţii lui Gică Hagi. 

Conform sursei citate, antrenorul îl doreşte pentru a întări echipa, care şi-a revenit după parcursul slab din sezonul trecut, în care a luptat pentru evitarea retrogradării. Atacantul ar avea şansa de a prinde mai multe minute şi să-şi recapete încrederea.

Totuşi, dacă va reveni, vârful nu va avea postul de titular asigurat. În centrul atacului Farului, titular este Jefte Betancor. Spaniolul are deja patru goluri de la startul campionatului, iar cu Dinamo Bucureşti a marcat un gol superb, de la mijlocul terenului. Rezerva lui Jefte e Adrian Petre. 

Nici în partea stângă a atacului, acolo unde a jucat la Viitorul, nu ar avea locul asigurat. Alexi Pitu este noul "pariu" al lui Gică Hagi, acesta fiind introdus în toate meciurile de din acest sezon. 

Denis Drăguş se află pe lista celor 51 de jucători lansaţi de Gică Hagi în Liga 1. Viitorul, devenit între timp Farul Constanţa, este clubul din România care a lansat cei mai mulţi jucători în ultimii 12 ani.

Recent, în Monitorul Oficial al României au fost publicate ultimele informaţii privind conducerea echipei. Acum, lângă Gică Hagi se află doi acţionari, iar fostul decar al naţionalei a păstrat cele mai multe acţiuni în club. 

Afla mai multe despre: denis dragusfarul constantagica hagitransferuri gica hagitransfer denis dragus liga 1 

viewscnt
Articole similare