Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Negociem cu încă doi jucători!” Dani Coman anunţă că Astra îşi va întări lotul. Explicaţia startului slab de campionat EXCLUSIV

”Negociem cu încă doi jucători!” Dani Coman anunţă că Astra îşi va întări lotul. Explicaţia startului slab de campionat EXCLUSIV

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra aşteaptă încă doi jucători! Dani Coman a vorbit cu Telekom Sport despre transferurile pe care le pregăteşte formaţia giurgiuveană.

Dani Coman a confirmat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, faptul că Astra poartă discuşii pentru aducerea a încă doi jucatori pentru a-şi completa lotul de jucători: ”Suntem în discuţii cu doi jucători, ne dorim încă doi jucători. Un străin şi un român, vom vedea dacă se vor realiza aceste transferuri zilele următoare.”

El a mărturisit că obiectivul echipei sale rămâne accederea în faza playoff-ului din Liga 1: ”Obiectivul principal e accederea în play off, dacă ne uităm pe clasament şi la ultimele rezultatele, principalul obiectiv e să ne revenim şi să ieşim de acolo” 

  • 2 goluri a marcat Astra în primele 4 etape
  • 1 punct din 12 posibile a câştigat Astra în noul sezon


Astra nu se bucură totuşi de un start bun de sezon, dar Coman nu caută vinovaţi: ”Sunt mai multe explicaţii, le-am discutat atât cu antrenorii, cât şi cu colegii din conducerea administrativă, n-aş putea să dau vina pe jucători sau pe staff ul tehnic pentru că nu e numai vina lor. E vina intregului club. Când au fost rezultate bune şi am ajuns pe locul 3, a fost  meritul tuturor, aşa cum şi acum când suntem pe ultimul loc, vina e a tuturor”

Oficialul giurgiuvenilor speră într-un rezultat bun în partida cu Viitorul Constanţa: ”Încrederea ţi-o dau rezultatele bune, sperăm într-un rezultat bun la Viitorul, după care să abordăm altfel celelalte meciuri” a declarat Dani Coman, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dani comanastra 

viewscnt
Articole similare