Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri de ULTIMĂ ORĂ | Nasser Al-Khelaifi l-a vizitat pe Neymar în Brazilia pentru a-l convinge să rămână la PSG

Negocieri de ULTIMĂ ORĂ | Nasser Al-Khelaifi l-a vizitat pe Neymar în Brazilia pentru a-l convinge să rămână la PSG
Comentarii

Preşedintele echipei Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, şi directorul sportiv al clubului, Antero Henrique, l-au vizitat pe Neymar, în Brazilia, unde fotbalistul se recuperează după operaţia de la piciorul drept, informează Mediafax.

Cei doi oficiali ai grupării pariziene au ajuns încă de luni la Rio de Janeiro, pentru a-l convinge pe Neymar să rămână la PSG, notează sursa amintită. Marţi, Al-Khelaifi şi Antero Henrique au vizitat fundaţia înfiinţată de Neymar şi de tatăl său pentru copiii defavorizaţi, la Sao Paulo.

Al-Khelaifi a mers în Brazilia şi pentru a vedea cum decurge recuperarea lui Neymar după operaţia de care a avut parte la glezna piciorului drept, ca urmare a accidentării din cauza căreia internaţionalul brazilian nu a putut să joace în meciul retur cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor.

Conform presei internaţionale, Neymar nu este pe deplin mulţumit la gruparea din capitala Franţei, iar Real Madrid se interesează de serviciile sale. Cu toate acestea, atacantul în vârstă de 26 de ani a apărut într-o fotografie făcută împreună cu tatăl său şi cu preşedintele clubului PSG, poză în care pare să fie fericit.

Vara trecută, Neymar a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, după ce Paris Saint-Germain i-a achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. 29 de goluri în 30 de meciuri a înscris talentatul fotbalist brazilian pentru vicecampioana Franţei, însă o accidentare la gleznă l-a împiedicat să fie pe teren şi la returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma căruia spaniolii au mers mai departe.

Afla mai multe despre: neymarpsgvizitafrantabrazilia 

viewscnt
Articole similare