Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri de ultimă oră pentru preluarea clubului Dinamo. El este favorit să devină acţionar majoritar al ”câinilor”

Negocieri de ultimă oră pentru preluarea clubului Dinamo. El este favorit să devină acţionar majoritar al ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Gazeta Sporturilor susţine că Ionuţ Negoiţă discută în acest zile cu mai mulţi oameni de afaceri pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Dinamo.

Marele favorit, ar fi devenit conform sursei citate, controversatul om de afaceri, Claudiu Florică. Acesta a fost implicat în dosarul Microsoft şi are reale probleme cu justiţia. Chiar şi-aşa, pare cel mai aproape, susţine Gsp.ro, să preia pachetul majoritar de acţiuni al clubului de la Ionuţ Negoiţă.

Acesta din urmă, ar putea rămâne cu acţiuni în club. Gazeta mai susţine că Horia Sabo şi Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” condusă de Cornel Dinu sunt de asemenea în discuţii cu actualul patron din Ştefan cel Mare. Mircea Rednic a renunţat la o posibilă implicare financiară la formaţia sa de suflet şi spune că oferta lui Negoiţă nu putea fi luată în serios: ”Dar nici nu am luat-o în serios, aia nu e ofertă. Adică mă dai afară şi după două zile îmi faci ofertă. Aia a fost făcută la mişto. Şi poate, eu ştiu, a vrut să mai liniştească suporterii. Oferta asta e de vreo patru ani şi nu s-a omorât nimeni să preia clubul. Mai multe nu vreau să discut, pentru că sunt dezamăgit. Şi mai ales când văd ce se întâmplă cu jucătorii care eu i-am adus aici... nu sunt jucătorii mei, sunt jucătorii lui Dinamo şi unii dintre ei chiar au dat randament.Sunt un pic dezamăgit când văd ceea ce se întâmplă. Eu chiar nu mai înţeleg nimic, îţi oferi serviciile gratis, plăteşti şi jucători, împrumuţi şi clubul, oferi şi prime... să mă gândesc ce a mai fost... Reeda eu l-am plătit, 25.000 de euro, plus că am adus şi aparate la fitness... le-am luat înapoi, că au zis că nu au nevoie de ele. Am vrut să facem o sală de forţă, domnul Negoiţă nici 10.000 de euro nu a vrut să dea. Doar fundaţia. Şi restul o făceam eu împreună cu cei de la Gealan. Le mulţumesc suporterilro pentru susţinerea lor, dar nu se poate... orice poţi să spui despre Rednic, dar nu că e prost”, a declarat Mircea Rednic.

Claudiu Florică, cel care este acuzat în dosarul Microsoft de spălare de bani ar vrea să preia 51% din acţiunile clubului şi ar face-o pentru fiul său, un mare pasionat de fotbal. Horia Sabo are şanse reduse după ce ar fi tras de timp în momentul în care i s-a cerut să vireze un avans financiar. El era oricum privit cu suspiciune de Ionuţ Negoiţă.

Afla mai multe despre: claudiu floricădinamoacţionari 

viewscnt
Articole similare