Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri între Atletico Madrid şi Liverpool? Starul pentru care Klopp e gata să ofere o sumă uriaşă

Negocieri între Atletico Madrid şi Liverpool? Starul pentru care Klopp e gata să ofere o sumă uriaşă

La Liga

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Saul Niguez a intrat şi pe lista lui FC Liverpool.

Starul lui Atletico Madrid este dorit de mai multe echipe din Europa, după ce ”Los Colchoneros” l-au scos la vânzare. Aproximativ 80 de milioane de euro trebuie să achite granzii interesaţi de serviciile lui Saul, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai lui Simeone din ultimii ani.

Dincolo de interesul lui Juventus Torino pentru serviciile mijlocaşului spaniol, presa iberică anunţă că două cluburi din Premier League sunt de asemenea interesate de Saul. Este vorba despre Manchester City şi despre Liverpool.

Dacă despre Manchester City s-a mai vorbit în ultima vreme cu privire la un posibil interes pentru Saul, Liverpool pare să fie ultima intrată în cursă. Saul, un mijlocaş polivalent, tehnic şi foarte inteligent în joc, poate fi o achiziţie importantă în această vară pentru Jurgen Klopp, decis să întărească un lot care stagiunea trecută s-a împotmolit în momentele importante ale sezonului.

Gruparea de pe Anfield trebuie să se apropie financiar de suma solicitată de Atletico Madrid. În discuţii ar putea intra şi un jucător la schimb, cel mai probabil, Thiago Alcantara, un fotbalist de care Atletico a mai fost interesată în trecut. Totuşi, Simeone ar fi mai tantat de oferta lui City, care îl oferă în afacerea Saul pe Bernardo Silva. 

Afla mai multe despre: saul niguezliverpoolmanchester cityatletico madrid 

viewscnt
Articole similare