Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri Mircea Lucescu - Gigi Becali pentru venirea lui "Il Luce" la FCSB. Mihai Stoica: "A fost o discuţie" | EXCLUSIV

Negocieri Mircea Lucescu - Gigi Becali pentru venirea lui "Il Luce" la FCSB. Mihai Stoica: "A fost o discuţie" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit o discuţie Gigi Becali - Mircea Lucescu pentru venirea lui "Il Luce" la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a spus când au avut loc negocierile cu cel mai galonat tehnician român.

Chestionat pe subiect, după declaraţii făcute de Dumitru Dragomir, Mihai Stoica a dezvăluit că existat "o discuţie semi-serioasă" între Gigi Becali şi Mircea Lucescu pentru preluarea FCSB, dar nu recent. MM a răspuns ironic despre posibilitatea sosirii lui "Il Luce" acum la FCSB.

Când au purtat Gigi Becali şi Mircea Lucescu "o discuţie semi-serioasă" despre venirea lui "Il Luce" la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că, în 2019, an în care Mircea Lucescu a fost în vestiarul FCSB înaintea unui meci european jucat la Giurgiu, a avut loc o discuţie între Gigi Becali şi "Il Luce" pentru preluarea echipei "roş-albastre".

În ciuda declaraţiilor făcute de Dumitru Dragomir, Mihai Stoica a spus că nu se pune problema, în prezent, să existe şansa venirii lui Mircea Lucescu la FCSB.

"(n.r. - ironic) Cam pe la ce oră? A fost o discuţie semi-serioasă în 2019, între Gigi şi Mircea Lucescu, dar nu s-a concretizat. N-am cunoştinţă de aşa ceva. Pleacă de la Dinamo Kiev să vină la noi acum? Să fim serioşi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este condusă de pe banca tehnică de pe cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii, care până acum s-a dovedit unul de bun augur.

Afla mai multe despre: mihai stoicamircea lucescufcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare